Calisthenics nedir?

Hocam çok yerinde anlatmışsınız.

Vücut kilonuzla yaptığınız bir fitness sporudur. Temel vücut hareketleri ve istikrarlı bir çalışma programıyla birkaç ayda forma girebilirsiniz.

Hocam yapay zekaya yaşımı boyumu ve kilomu vererekten program hazırlattım da valla itiş mi çekiş mi bilmiyorum ama 2 gündür yapıyorum programı her yerim ağrıdı yani işe yarıyor sanırım

Şöyle:

Dosya Ekleri

• IMG_2014.png
    145 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_2015.png
    138,9 KB · Görüntüleme: 22
Hocam burada da dediğim olay gibi ayarlanmış. Pazartesi günü push up yani şınav yani itiş antrenmanı. Salı günü ise sırt(barfiks), Biceps, karın yani hepsi bir şeyleri kendine doğru çektiren çekiş antrenmanı.

Omuz ise bir şeyleri kendi vücudundan uzaklaştırmaya çalıştırdığın için itiş sayılıyor.

Hafta sonu mobilite falan yazmış. Bu sırada itiş veya çekiş olmayacağı için bölgeler için dinlenme günü sayılır.

Program güzel, düzene bindikçe gelişimi gözle görülür şekilde fark edersiniz emin olun.

@closed.selim hocam L Sit, Wall handstand hold ve pike push up yapamıyorum bunları yapmak için hangi hareketlerde gelişmem gerek?

@Rainwax hocam yukarıda yazdığım hareketleri yapamıyorum. Bunları yapmak için ustalaşmam gereken temel hareketler var mı? (şınav, mekik vs) bir de programımın yanına her gün şınav vs. ekleyeyim mi ekstra?

Son düzenleme:
Haraketleri yapabilmek için temel seviyede güç oluşturman gerekiyor. Fitify isimli uygulamayı kullanmanı tavsiye ederim orada seviyene göre antrenman programlarını kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…