Calisthenics'e nasıl başlanır?

burakkirmiizi

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 16 yaşındayım, boyum 172 cm, kilom 56. kollarım çok ince, çok çelimsizim. Artık vücudumu geliştirmek istiyorum. Sanırım en etkili olan calisthenics ama fazla bilgim yok. Evde yapacağım ama barfiks çubuğum ve dips aletim yok. Nasıl bir yol izlemeliyim? Aslında amacım calisthenics hareketleri değil, vücut geliştirmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
calisthenics yapmak zorunda değilsin evde vücut ağırlığı ile şınav mekik plank gibi şeyler ile de kendini geliştirebilirsin kilo almaya bak aynı zamanda leg raise gibi evde basit hareketler öğren ekipman gerektirmeyen direkt calisthenics başlaman çok kolay olmaz çünkü.

Arkadaşlar, 16 yaşındayım, boyum 172 cm, kilom 56. kollarım çok ince, çok çelimsizim. Artık vücudumu geliştirmek istiyorum. Sanırım en etkili olan calisthenics ama fazla bilgim yok. Evde yapacağım ama barfiks çubuğum ve dips aletim yok. Nasıl bir yol izlemeliyim? Aslında amacım calisthenics hareketleri değil, vücut geliştirmek.
Parkta barfiks dips yapabilirsin. Açık hava çok iyi geliyor.

Dostum dips aleti şart degil 2 sandalyede aynı etkiyi gösteriyor.

Ama barfiks demiri şart onu da çok ucuza satın alabilirsin koridor tipi veya kapı arası bir barfiks demiriyle hemen hemen tüm hareketlere çalışabilirsin kilonda az oldugu için rahat gelişirisn kalistenikte bw (vücut ağırlığı) çok önemli

Şu an kaç şınav barfiks dips yapabiliyorsun?

Kararlıysanız barfiks çubuğu almanızı öneririm, zamanla şınav barfiks sayılarınızı arttıra arttıra ilerlersiniz, belli bir süre sonra skillere yoğunlaşmaya başlarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı