Komik bir cevap olacak ama ya camiye ya da lokantadaki tuvaletlere gidiyorlardır diye düşünüyorum.Merhaba, bu konu size komik gelmiş olabilir ama cidden son zamanlarda merak etmeye başladım. Nasıl gideriyorlar?
Cami kafeler gibi yerlere gidiyorlardir.Merhaba, bu konu size komik gelmiş olabilir ama cidden son zamanlarda merak etmeye başladım. Nasıl gideriyorlar?
Merhaba, bu konu size komik gelmiş olabilir ama cidden son zamanlarda merak etmeye başladım. Nasıl gideriyorlar?
Nasıl almıştınız intikamınızı?Çalıştığım esnaf lokantasının yanında benzinlik vardı oraya gidiyordum hatta ufak bir anımı anlatayım, kışın hava inanılmaz şekilde soğukken sırf patronla yakın diye vasıfsız birinin emiri ile camı sildim ve doğal olarak ishal oldum soğuktan dolayı, arka arkaya tuvalete gittim o sıra patrona beni kötülemiş, geldiğimde patron böyle yaparsan seni kimse çalıştırmaz dedi aramızda iyiydi yani espri falan dönerdi bende gülerek yo çalıştırıyorlar dedim hayat kadınıymışım gibi paramı verip yollamıştı, sonrasında o elemandan ağır şekilde intikamımı almıştım.
"Bu seni hiç alakadar etmez!"Nasıl almıştınız intikamınızı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.