Çalıştıra %temp% yazıp sildim ve D diski kayboldu

Mehme Kağan

Hectopat
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine %temp% yazdım ve çıkan dosyaları sildim. Bazıları silinmedi 2. denememde silebildim fakat daha sonra bir baktım ki D diski gözükmüyor. Oyunları çalıştırmaya kalktığımda mesela "Windows Riot Client dosyasını arıyor" diyor daha sonra "kısa yol düzgün çalışmayacak silmek istermsiniz" diyor. Ben o D diskini nasıl geri getirebilirim? İçindeki oyunlarım silinmesi önemli değil, sadece o D diskini nasıl geri nasıl getirip kullanabilirim. Ya da PUBG'de D dsikindeydi ona tekrar yükelencek diyor, yüklemek için seçeneklerdeki D diski Steam kasörüne atmak istediğimde yer olmadığını söylüyor sanırım. D diski görünmediği için SSD'ye yüklemeye çalışıyor, SSD'de dolu olunca yer yok diyor sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım klasörüne sağ tıklayın. Yönete tıklayın. Disk yönetimine girip D diskine sağ tıklayıp sürücü harfi ata seçeneği gibi bir seöene olacak oradan diskinize bir harf atayın. Görünecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı