Çözüldü Çalıştırda bulunan Temu linki nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Akatshix

Hectopat
Daha fazla  
Aslında hiç böyle bir şey için konu açmazdım ama merak ettim ve gereksinim duydurdu. Bu çalıştırda bulunan linkin içerisinde zararlı bir şey yok starter-pack gibi kayıt olursan şunu veririz, bunu veririz diyor ama neden çalıştırdığımda? Ya da neden oranın içerisine önceden yazılmış bir şekilde koyulmuş? Sebebini bilen varsa yazabilir mi?

1740242361233.png

Çözüm
Peki buraya o linki yapıştırmadan gelme ihtimali var mı? Çünkü hiçbir zaman öyle atıldığını hatırlamıyorum. WhatsApp'tan arkadaşım atmıştı ben de üstüne tıklayıp web-tabanlı açmıştım.
Sen onu Çalıştır'dan açsan bile bilgisayarına bir şey olmaz merak etme. Ayrıca kim neden Çalıştır'da bir Temu linki yapıştırtmak için uğraşsın?
Peki buraya o linki yapıştırmadan gelme ihtimali var mı? Çünkü hiçbir zaman öyle atıldığını hatırlamıyorum. WhatsApp'tan arkadaşım atmıştı ben de üstüne tıklayıp web-tabanlı açmıştım.
Sen onu Çalıştır'dan açsan bile bilgisayarına bir şey olmaz merak etme. Ayrıca kim neden Çalıştır'da bir Temu linki yapıştırtmak için uğraşsın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam internet cahilliği bu ucu bilinmez 😃 Lakin ben tam olarak çalıştıra bunu yapıştırdığımı hatırlamıyorum ondan sormak için açmıştım Bir nevi çözümü oldu teşekkürler yine de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı