Kaliteli durmuyor. İsmi gibi olsaymış keşke.
Bunun gibi bir şey öneririm;
Uzay Ofis First Fileli Müdür Koltuğu - Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Uzay Ofis First Fileli Müdür Koltuğu - Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
Aslında ikea koltuklarını düşündüm ama 180 üzeri için daha iyi diyorlar ve kolçakları sabit. Ama fileli olmasıyla terleme yapmazlar.Kaliteli durmuyor. İsmi gibi olsaymış keşke.
Bunun gibi bir şey öneririm;
Uzay Ofis First Fileli Müdür Koltuğu - Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Uzay Ofis First Fileli Müdür Koltuğu - Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
Hocam deri bir oyuncu koltuğunun uzun kullanımda sizi tatmin edeceğini sanmıyorum, ömrü en fazla 3 yıldır, genelde 2 yılda deri deri olmaktan çıkıyor.Aslında Ikea koltuklarını düşündüm ama 180 üzeri için daha iyi diyorlar ve kolçakları sabit. Ama fileli olmasıyla terleme yapmazlar.
Birde ikinci elden Nurus Mee Too mu alsam diye düşündüm. Sıfırları çok pahalı ama temiz ikinci el belki olabilir diye düşünmüştüm.
Yönetici Koltuğu Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
Yönetici Koltuğu fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ancak arkadaşım Calitte'yi önerdi. Ben de sorayım dedim. Açıkçası görselliği de hoşuma gitti ama koltukta görsellik yerine asıl işlevi olan konforun en iyi seviyede olması tabi ki daha önemli.
Gidip mağazalarında test etmek isterim ama şu an pek mümkün gözükmüyor. Ayrıca ilk izlenimdeki etki her zaman olumlu olacaktır ama önemli olan uzun kullanımda rahatlık ve dayanıklılığı bunu da ancak alıp evde test etmek gerekiyor.
Hocam deri bir oyuncu koltuğunun uzun kullanımda sizi tatmin edeceğini sanmıyorum, ömrü en fazla 3 yıldır, genelde 2 yılda deri deri olmaktan çıkıyor.
1250 lira ve ikinci el bir fileli koltukta baş dayana kısmının olmaması biraz kötü açıkçası, büyük ihtimalle malzeme kalitesi iyidir ama baş dayama desteği beklerdim. Bende de Nurus Mee Too gibi bir şey var (büyük ihtimalle kalite olarak benimki Nurus ile yarışamaz) ve tek eksisi o baş dayama yerinin olmaması diyebilirim.
Bu koltuk işi biraz denemeye bakıyor maalesef, kesin bir şey demek zor.
Hocam deri bir oyuncu koltuğunun uzun kullanımda sizi tatmin edeceğini sanmıyorum, ömrü en fazla 3 yıldır, genelde 2 yılda deri deri olmaktan çıkıyor.
1250 lira ve ikinci el bir fileli koltukta baş dayana kısmının olmaması biraz kötü açıkçası, büyük ihtimalle malzeme kalitesi iyidir ama baş dayama desteği beklerdim. Bende de Nurus Mee Too gibi bir şey var (büyük ihtimalle kalite olarak benimki Nurus ile yarışamaz) ve tek eksisi o baş dayama yerinin olmaması diyebilirim.
Bu koltuk işi biraz denemeye bakıyor maalesef, kesin bir şey demek zor.
@284223 öneriniz nedir?
Deri ürünlere töbeliyim ben, bizim buradaki sinemada (1 yıldır gidemiyoruzFileli bir koltuk tercih etmektense deri bir koltuk tercih ederdim. Veya bu butcede var mi bilmiyorum ama kumas olanlari var bu oyuncu koltuklarinin onlardan alirdim.
Deri ürünlere töbeliyim ben, bizim buradaki sinemada (1 yıldır gidemiyoruz) bulunan koltuklar deriydi ve 30 dakika oturduktan sonra arka bölgeniz bildiğiniz suda yüzüyordu.
Ayrıca fileli ofis koltukları da uzun kullanım için yapılmıştır, ofiste çalışan insanların PC başında oturanlardan farkı yok, sanırım? Bence 1250 liraya fileli görünce kötü olarak düşündünüz ama aslında öyle değilBelki de attığım ürün kötüdür, onu gerçekten bilemiyorum çünkü sadece fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla yorum yapıyorum fakat düşündüğüm gibi bir koltuksa kötü bir ürün değildir.