Call of Duty 2 Modern Warfare unarc.dll hatası

Lacaderal

Hectopat
Yer
İstanbul/Eyüp
Daha fazla  
Önceliklen merhaba. Arkadaşlar aşağıda gösterdim hatayı alıyorum. Rica etsem yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 212
Bu genellikle repack ile hatalı bir sorun başka bir repack yapımcısından indiriniz ve içinde trojan olmadığından emin olunuz.
nasıl yapacam onu.

@Justosious hocam nasıl yapacağım bir de trojan olup olmadını nasıl anlayacak (trojan şey değil miydi truva atı virüsü gibi veri çalan).

Nasıl yapacağım onu.

@Justosious hocam nasıl yapacağım bir de trojan olup olmadını nasıl anlayacak (trojan şey değil miydi truva atı virüsü gibi veri çalan).

Bu sizin indirdiğiniz repack yapımcısı FitGirl normalde bu adamlar daha sağlam yapar işlerini ama FitGirl'den başka birilerini bulun bunun en kolay çözümü farklı sitelerden indirmek indirirken FitGirl repacklarinde FitGirl yazar anlarsınız zaten, virus olduğunu o kadar dosya içinde anlamanın tek yolu anti virus kullanmak otomatik kendi uyarı atar zaten, o kadar abartılacak kasılacak bir durum yok genellikle crack virusu oluyor bunlar onlarda Extreme derecede zararlı şeyler değiller.

Oyunun kurulum dosyalarının olduğu klasörün adını Yeni Klasor yapmayı dene.
Not: Bende hata alıyordum adını Yeni Klasor yapınca düzelmişti.

Bu genellikle repack ile hatalı bir sorun başka bir repack yapımcısından indiriniz ve içinde trojan olmadığından emin olunuz.

Aynısını bende indirip kurdum virüs yok.

Oyunun kurulum dosyalarının olduğu klasörün adını yeni klasor yapmayı dene.
Not: Bende hata alıyordum adını yeni klasor yapınca düzelmişti.

Aynısını bende indirip kurdum virüs yok.

Virus var demedik zaten hocam FitGirl de zaten virus olmuyor unarc vs isdone DLL %90 çoğunluk repack hatası.

Virus var demedik zaten hocam FitGirl de zaten virus olmuyor unarc vs isdone DLL %90 çoğunluk repack hatası.

Hocam normalde.

Hocam biri dedi HDD'den yeni birim oluşturup oyunları orada kurun dedi ben gittim 200 GB'lık bir D diski oluşturdum normalde 29.4 de hataveriyordu 33 oldu sonra kasayı açık bırakıp evden çıktım eve gittim zaman kontrol ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı