Call of Duty 4 "bellek read olmadı" hatası

İsimli kişi

Picopat
Daha fazla  
DC'den arkadaşim bir dosya gönderdi. Resim dosyasiydi açtım dosya yi çok ta önemli şey yok u sonra. Canim sıkıldı Call of Duty 4 girmek ister bellek read olmadi hatasini aldim. Malwarebytes tarama yaptim bir şey yok ESET internet Security tarama yaptim bir şey yok Kaspersky Total Security ile yaptim gene bir şey yok. 4 aydir açılan uygulama açilmadi. Bilginiz var mı?

Not: Oyunum orijinal sonra korsana destek yok demeyin.

Virüs bulaşti büyük ihtimal ama neden bulamadi anti virüsler RAM veya işlemciye mi bulaşti?

Dosya Ekleri

• 20220705_041602.jpg
    20220705_041602.jpg
    101,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanal bellek yükseltmeyi deneyin.

Bu paketler kurulu değilse kurun:

Bu paketler kurulu değilse kurun:

Hepsi kurulu 12 GB sanal bellek şu an var. Şimdi biraz yükselteceğim.

Hepsi kurulu 12 GB sanal bellek şu an var. Şimdi biraz yükselteceğim.

12 GB sanal bellek olduğuna göre o yüzden hata ile alakası yok bence şu an. Visual C++ Denetim Masası'ndan hepsini kaldır. DirectX kur, eksik DirectX dosyaları varsa onarsın. Eğer sorun devam ederse, rapor oluşturun ama nasıl incelendiğini bilmiyorum. Anlayan kişiler bakacaktır diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

12 GB sanal bellek olduğuna göre o yüzden hata ile alakası yok bence şu an. Visual C++ Denetim Masası'ndan hepsini kaldır. DirectX kur, eksik DirectX dosyaları varsa onarsın. Eğer sorun devam ederse, rapor oluşturun ama nasıl incelendiğini bilmiyorum. Anlayan kişiler bakacaktır diye düşünüyorum.

Yardımınız için teşekkürler. Dediklerinizi deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı