Call of Duty 4 Modern Warfare vs Modern Warfare 3

Sorunu detaylı bir şekilde söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım bildiğim kadarıyla.
Hocam mp için hesap kurmak gerek oyunun en başında. Birkere hesap kurulmuyor o sorun var. 2. mp ye girdiğimde karanlık ekran oluyor oyuna giriyor ama hala kara ekran sonra çıkıyor birşey olmadan ( bu sorun önceki serilerdede olmuştu). Olay budur.
 
Kardeşim o tür bir sorunla karşılaşmadım, dosya bütünlüğünü doğrulayıp tekrar dene ya da olmazsa silip tekrar yükle, benim karşılaştığım tek sorun iwi detected hatasıydı onu da Türkçe yamayı silerek düzelttim.
 
Oyunu aldım yaklaşık 1.5 saat oynadım, aşırı hızlı multiplayeri ve sürekli bomba geliyor ve hareket dahi edemiyorsun, çok zorlandığım için iade edeceğim ve onun yerine üstüne para ekleyip Black Ops 1 ve world at war almayı düşünüyorum. Eğer Call of Duty 4 Modern Warfare almayı düşünenler varsa bunu göz önünde bulundursun, adım attığınız yere el bombası düşüyor, ve sürekli duvar tarıyorlar, adamı göremeden ölmüş oluyorsunuz.

Black Ops 1 ve 2 aldım Black Ops 2'nin yanında world at War'ı da ücretsiz olarak verdi, Black Ops 1 multiplayer sunucuları çok boş oyuncu yok denecek kadar az zombi için alırsanız zombiyi denemedim, Black Ops 2 de multiplayer'a giremedim bile. World at war ise profil oluşturma hatası aldığım için multiplayer sunuculara giremedim. Sorunsuz bir şekilde girebildiğim ve oynayabildiğim tek oyun Call of Duty 4 Modern Warfare oldu ve sunucuları da kalabalık. Almak isteyen arkadaşlar olursa fikir oluşsun.
 

Geri
Yukarı