Call of Duty: Advanced Warfare alınır mı?

O kadarmı ya oynamadığım CoD'lar 3 tanesinden biri.

İntifini war advence warfare bir de MW2 hangisi kararsızım sadece birini alabilirim.

Eğer oynamadıysanız kararsız kalmayın MW2 alın geçin daha sonradan adwanced warfare deneyebilirsiniz infinite warfare yeniler hariç oynamadığım tek oyun yenilerde çok pahalı maalesef o yüzden almak güç.

MW2'de var mı cidden bilmiyorum hiç bakmadım dediğim gibi sadece hikaye modunu oynuyorum oyunların bir tek Black Ops 2'nin zombi modunu oynadım o güzeldi.
en sevdiğim zombi olabilir

MW2'de var mı cidden bilmiyorum hiç bakmadım dediğim gibi sadece hikaye modunu oynuyorum oyunların bir tek Black Ops 2'nin zombi modunu oynadım o güzeldi.

BO2 halen varsa sende istersen gireriz bir CoD hayranıyla oyun oynamak çokiyi olur çünkü serveler dolu değil bir de Türk değiller :D

en sevdiğim zombi olabilir

BO2 halen varsa sende istersen gireriz bir CoD hayranıyla oyun oynamak çokiyi olur çünkü serveler dolu değil bir de Türk değiller :D
yada mw 3 de olur

Müsait olunca yaz istersen tabii ama DC veririm oynarız bir ara (istemzsen sorun yok)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı