hangi modları war mw3 deki gibi hayattam kalma modu felan yada zombi varmıAdvanced Warfare'ı oynadıktan sonra uzun süre başka Call of Duty oynamadım. Bana göre çok sıkıcı bir oyun.
MW 2 al derim, diğer ikisinden de daha iyi.
hangi modları war mw3 deki gibi hayattam kalma modu felan yada zombi varmıAdvanced Warfare'ı oynadıktan sonra uzun süre başka Call of Duty oynamadım. Bana göre çok sıkıcı bir oyun.
MW 2 al derim, diğer ikisinden de daha iyi.
O kadarmı ya oynamadığım CoD'lar 3 tanesinden biri.
İntifini war advence warfare bir de MW2 hangisi kararsızım sadece birini alabilirim.
Eğer oynamadıysanız kararsız kalmayın MW2 alın geçin daha sonradan adwanced warfare deneyebilirsiniz infinite warfare yeniler hariç oynamadığım tek oyun yenilerde çok pahalı maalesef o yüzden almak güç.
1200 TL olanı almak zaten zor![]()
Sizin için zombi modu ya da multiplayer önemlimi gerçi büyük ihtimal şu an iki oyununda multiplayer serverları boştur ben sadece hikaye modu için oynadım CoD oyunlarını.
CoD'un zombileri benim hoşuma çok gidiyor.
en sevdiğim zombi olabilirMW2'de var mı cidden bilmiyorum hiç bakmadım dediğim gibi sadece hikaye modunu oynuyorum oyunların bir tek Black Ops 2'nin zombi modunu oynadım o güzeldi.
MW2'de var mı cidden bilmiyorum hiç bakmadım dediğim gibi sadece hikaye modunu oynuyorum oyunların bir tek Black Ops 2'nin zombi modunu oynadım o güzeldi.
yada mw 3 de oluren sevdiğim zombi olabilir
BO2 halen varsa sende istersen gireriz bir CoD hayranıyla oyun oynamak çokiyi olur çünkü serveler dolu değil bir de Türk değiller![]()
MW2'de var mı cidden bilmiyorum hiç bakmadım dediğim gibi sadece hikaye modunu oynuyorum oyunların bir tek Black Ops 2'nin zombi modunu oynadım o güzeldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.