Call of Duty: Advanced Warfare Alınmaya Değer Mi?

Call of Duty: Advanced Warfare Alınmaya Değer Mi?

• Kesinlikle alınmaz bu oyun.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    25
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MB: ASUS TUF Gaming X570 PLUS | RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 32 GB 3600 MHz | CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D | GPU: Sapphire NITRO+ AMD Radeon™ RX 6900 XT SE | SSD: Samsung 980 PRO 1 TB Heatsink + Samsung 970 Evo Plus 1 TB | Case: Corsair iCUE 4000X RGB | Liquid Cooler: Corsair H100i RGB PLATINUM 240mm | PSU: Corsair RM850x 80+ Gold Fully Modular | Monitor: Samsung Odyssey G7 32" WQHD | Keyboard: Logitech G915 TKL | Mouse: Logitech G305
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhaba arkadaşlar,
Tereddütsüz alacağımı düşündüğüm, aylardır beklediğim Civilization BE bildiğiniz üzere 170TL oldu :mad: ve oyunu almaktan vazgeçtim, onun yerine Cod Advanced Warfare alma ihtimalim güçlendi ki fiyatı da 99TL imiş. Eski Cod'culardan olmama rağmen MW 3'ten sonra hiçbir Cod oyunun oynamadım. Ancak bu seferki oyunu MW 3'ün yapımcısı Sledgehammer Games yaptı ve Steam'daki yorumlara baktığımda serinin çöküşünü durdurabilecek bir oyun çıkarttıklarını gördüm. Yorumlar Ghost'tan çok çok iyi şeklinde fakat Ghost'la kıyaslamak yerine MW 1-2 yada 3 ile kıyaslanırsa sizce ne durumda? Bu parayı vermeye değer mi yoksa daha sonra alınacak bir oyun mu? İlk midtermleri de atlattığım şu haftalarda yeni bir oyun alasım var. Oyunu alıp oynayanlar bir yorum yapabilir mi? Multiplayer kısmı için yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler :)

Edit: Alt kısmı görünce anket açasım geldi.

Playstore'da 90 tl bu oyun. Ben de kararsızım. Black Ops 2 aldım 2 yıl önce. Multiplayer'ı sıkılmadan oynuyorum ama singleplayer'ı çok beğenemedim. Youtube'da falan senaryoyu oynasınlar izleyeyim, biraz fikrim olsun, ondan sonra karar vereceğim. BO2'nin multisi Ghost'un multisinin 3-4 katı oyuncuya sahipti. Call of Duty PC'de öldü lafları falan da çıktı. Çok acele etmek istemiyorum, ama oyunu alanlar, oynayanlar yorum yaparsa daha yararlı olur tabi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı