Call of Duty Advanced Warfare videosu

Bu sene gelecek olan Call of Duty bu kez ortalığı sadece hikayesi ile değil, oynanışı ve gelişmiş grafikleri ile dağıtacak gibi. Bana sorarsanız, cidden potansiyeli kuvvetli, gayet güzel bir oyun geliyor. Videoyu izlerken, yeni bilgilerin hemen gelmesi için son dakika haberlerine dikkat kesilmeye başladım. İyi seyirler diliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CoD oyununda grafikleri önemsemiyorum. Yaptığı konu, yaşattığı aksiyon sahneleri yeter. Grafikler isterse hep böyle devam etsin... Battlefield mesela, tek kişilik oyun kötü, oyunu oynatan da grafikleri değil, yaptığı multiplayer. BF multiplayer olarak çok zevkli ve kullanıcılar bunun için oynuyor. CoD ise tek kişilik oyunu için oynanıyor. Şimdi bir de grafikler yükseltilirse, kullanıcının keyfinden yenmez. Bu arada CoD oyuna başlarken seçtiğiniz zorluk seviyesini çok iyi ayarlıyor. Zoru seçtiğinizde çok fark ediyor. Tek sorun CoD MW3 ten bu yana her çıkan oyunun fiyatı el yakıyor. Hal böyle olunca, birde üstüne üstün adamlar hızlarını alamayıp yeni oyunları peş peşe getirince, kullanıcılar hangisine para vereceğini şaşırdı. Durum böyle olunca da BF'ye yöneldi herkes. CoD takipçisiyim ama ben de bu yaz BF3 almayı düşünüyorum alacak olursam. O da tabi ki multiplayer için.

Ha Battlefield tek kişilik oyunu tabi ki oynanır ama CoD ile kıyasladığımızda konu ve yaşadığımız heyecanın yanında sönük kalıyor. CoD multiplayer olarak oynayışın, BF multiplayer olarak oynayışın yanında sönük kaldığı gibi.

CoD multiplayer modu hızlı oynanış sunuyor. BF ise daha takım oyunu, askeri araçlar ve uzun oynanış süreleri.
Ghost'u bende pek sevmedim ama multiplayer modu gayet zevkli geliyor. Her şeyden önce aldığım zevke bakıyorum. Yeni CoD yine aynı şeyleri sunacaktır büyük ihtimalle. Ufak ufak geliştirmeler ile devam ediyorlar.

Bana kalırsa alıntı falan olmamış oyunda. Yıllardır süper asker ya da insanlara süper güçler kazandırabilecek zırh ve projeler üzerinde çalışıyor. Arkada yine bir kötü karakter var. Bu sefer o kötü karakter Kevin Spacey. Oyun feci olacak gibi. Ancak World at War hariç neredeyse bütün oyunları oynadım, bitirdim. Bana kalırsa oyunları grafiklerine göre eleştirenler yalnış yolda. Oyunun hikayesi, oynyışının sana verdiği zevk önemlidir. Belki Battlefield multiplayerda daha iyi olabilir, ama şu bir gerçek ki; Call of Duty FPS tarihini baştan yazan bir oyundur.(Tamam neyse abartmaya başladım) Çıktığı gün almayı planlıyorum. Ancak multiplayer hakkında diyecek bir şeyim yok. Belli olmaz, belki biraz gelişmiştir. Çünkü bu sefer süper zırhlar vs.'ler kullanıyoruz. ;)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı