CoD oyununda grafikleri önemsemiyorum. Yaptığı konu, yaşattığı aksiyon sahneleri yeter. Grafikler isterse hep böyle devam etsin... Battlefield mesela, tek kişilik oyun kötü, oyunu oynatan da grafikleri değil, yaptığı multiplayer. BF multiplayer olarak çok zevkli ve kullanıcılar bunun için oynuyor. CoD ise tek kişilik oyunu için oynanıyor. Şimdi bir de grafikler yükseltilirse, kullanıcının keyfinden yenmez. Bu arada CoD oyuna başlarken seçtiğiniz zorluk seviyesini çok iyi ayarlıyor. Zoru seçtiğinizde çok fark ediyor. Tek sorun CoD MW3 ten bu yana her çıkan oyunun fiyatı el yakıyor. Hal böyle olunca, birde üstüne üstün adamlar hızlarını alamayıp yeni oyunları peş peşe getirince, kullanıcılar hangisine para vereceğini şaşırdı. Durum böyle olunca da BF'ye yöneldi herkes. CoD takipçisiyim ama ben de bu yaz BF3 almayı düşünüyorum alacak olursam. O da tabi ki multiplayer için.
Ha Battlefield tek kişilik oyunu tabi ki oynanır ama CoD ile kıyasladığımızda konu ve yaşadığımız heyecanın yanında sönük kalıyor. CoD multiplayer olarak oynayışın, BF multiplayer olarak oynayışın yanında sönük kaldığı gibi.