Odidy Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #1 Abicim daha önce The Witcher 3: Wild Hunt'da olmuşdu şimdi de bunda yav niye bu sorunlar çıkıyor adam gibi oyun oynayamayacağım mı ben? Bunun kalıcı çözümü falan yok mu? (şu an The Witcher 3 için de aynı sorunu alıyorum çıldıracağım. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2023
Abicim daha önce The Witcher 3: Wild Hunt'da olmuşdu şimdi de bunda yav niye bu sorunlar çıkıyor adam gibi oyun oynayamayacağım mı ben? Bunun kalıcı çözümü falan yok mu? (şu an The Witcher 3 için de aynı sorunu alıyorum çıldıracağım.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.533 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #2 Rapor oluşturup paylaşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Rapor oluşturup paylaşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et