dr.burakayik
Hectopat
- Katılım
- 5 Şubat 2020
- Mesajlar
- 299
- Çözümler
- 2
Arkadaslar başlıktaki oyunun Türkçe yamasını internet üzerinden bulamadım. Bilgisi olan var mı? Yama mevcut mu? Altyazılı Türkçe yama da bahsettiğim.
Türkçe yama setup şeklinde, direkt kurulumu yapılacak. Oyunun kurulu olduğu klasörü seçin ve kurun o kadar.Arkadaslar başlıktaki oyunun Türkçe yamasını internet üzerinden bulamadım. Bilgisi olan var mı? Yama mevcut mu? Altyazılı Türkçe yama da bahsettiğim.
Türkçe yama setup şeklinde, direkt kurulumu yapılacak. Oyunun kurulu olduğu klasörü seçin ve kurun o kadar.
Başka bir yerden alıntıladım, güvenmiyorsanız indirmeyin. Sorumluluk kabul etmiyorum.Türkçe yama setup şeklinde, direkt kurulumu yapılacak. Oyunun kurulu olduğu klasörü seçin ve kurun o kadar.
Download file CoD2Black.Ops.2.2012-TR-Yama.zip (14,25 Mb) | Turbobit.net
Download file . TurboBit.net provides unlimited and fast file cloud storage that enables you to securely share and access files online.turbobit.net
Bunu biliyorum. Fake dosya. Call of Duty 2 nin yaması bu. Black ops 2 nin değilTürkçe yama setup şeklinde, direkt kurulumu yapılacak. Oyunun kurulu olduğu klasörü seçin ve kurun o kadar.
Download file CoD2Black.Ops.2.2012-TR-Yama.zip (14,25 Mb) | Turbobit.net
Download file . TurboBit.net provides unlimited and fast file cloud storage that enables you to securely share and access files online.turbobit.net
Başka bir yerden alıntıladım, güvenmiyorsanız indirmeyin. Sorumluluk kabul etmiyorum.
O zaman bir bilgim yok hocam, üzgünüm. Bir zamanlar vardı diye hatırlıyorum. İnternet kafede oynardık. turkceceviri.com tarzı bir site yapıyordu. Kapanmış galiba.Bunu biliyorum. Fake dosya. Call of Duty 2 nin yaması bu. Black ops 2 nin değil
Olabilir suanda bulamadım hiçbir yerde. TeşekkürlerO zaman bir bilgim yok hocam, üzgünüm. Bir zamanlar vardı diye hatırlıyorum. İnternet kafede oynardık. turkceceviri.com tarzı bir site yapıyordu. Kapanmış galiba.
Adam sormuş paylaştım kardeşim, paylaşıp paylaşmayacağımı sana mı sorucam? Ben başka yerden alıntıladım herhangi bir virüs vb. durumunda sorumluluk almam diyorum. Link benim değil site benim değil neden sorumluluk alayım zeki kardeş?O zaman niye paylaşıyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.