dr.burakayik Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 299 Çözümler 2 18 Temmuz 2020 #1 Arkadaslar başlıktaki oyunun Türkçe yamasını internet üzerinden bulamadım. Bilgisi olan var mı? Yama mevcut mu? Altyazılı Türkçe yama da bahsettiğim.
Arkadaslar başlıktaki oyunun Türkçe yamasını internet üzerinden bulamadım. Bilgisi olan var mı? Yama mevcut mu? Altyazılı Türkçe yama da bahsettiğim.
EZH Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 844 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2020 #11 Lyraess dedi: Adam sormuş paylaştım kardeşim, paylaşıp paylaşmayacağımı sana mı soracağım? Ben başka yerden alıntıladım herhangi bir virüs vb. durumunda sorumluluk almam diyorum. Link benim değil site benim değil neden sorumluluk alayım zeki kardeş? Genişletmek için tıkla... Adama virüs girse nolacak? Sen kendi iradenle paylaştıysan senin sorumluluğun altındadır. Artı 0 Eksi
Lyraess dedi: Adam sormuş paylaştım kardeşim, paylaşıp paylaşmayacağımı sana mı soracağım? Ben başka yerden alıntıladım herhangi bir virüs vb. durumunda sorumluluk almam diyorum. Link benim değil site benim değil neden sorumluluk alayım zeki kardeş? Genişletmek için tıkla... Adama virüs girse nolacak? Sen kendi iradenle paylaştıysan senin sorumluluğun altındadır.
Lyraess Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 2.200 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2020 #12 EZH dedi: Adama virüs girse nolacak? Sen kendi iradenle paylaştıysan senin sorumluluğun altındadır. Genişletmek için tıkla... Git linki paylaş, sorumluluğu da kendi üstüne al kardeş. Size laf anlatılmıyor zaten. Göz ardı edildin. Artı 0 Eksi
EZH dedi: Adama virüs girse nolacak? Sen kendi iradenle paylaştıysan senin sorumluluğun altındadır. Genişletmek için tıkla... Git linki paylaş, sorumluluğu da kendi üstüne al kardeş. Size laf anlatılmıyor zaten. Göz ardı edildin.
EZH Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 844 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2020 #13 Lyraess dedi: Git linki paylaş, sorumluluğu da kendi üstüne al kardeş. Size laf anlatılmıyor zaten. Göz ardı edildin. Genişletmek için tıkla... Sende öyle. Artı 0 Eksi
Lyraess dedi: Git linki paylaş, sorumluluğu da kendi üstüne al kardeş. Size laf anlatılmıyor zaten. Göz ardı edildin. Genişletmek için tıkla... Sende öyle.