Call of Duty Black Ops 6, Cold War'dan daha uzun hikayeye sahip olacak

Cold War 3-4 saatte bitiyorda bu da 5-6 saatte biter.

Kaç saat olacağı önemli değil sonuçta Game Pass'e koymuş adamlar 2 saat yapsa bile laf etmem. Woke olaylarına falan bulaşmazsa, ki öyle görünüyor, tarihin en iyi Call of Duty'si gelecek gibi, trailerdan da belli zaten saddam Bush falan vardı ofansif bir hikayeyle anlatacak körfez savaşını. Tırnaklarımı yiye yiye bekliyorum vallahi haydi son 48 saat.

Multiplayer modu eş zamanlımı çıkacak yoksa sadece şu anlık hikaye modu mu? Gelecek.

Multiplayer modu eş zamanlımı çıkacak yoksa sadece şu anlık hikaye modu mu? Gelecek.

Aynı anda çıkacak.

Hocam ben bugün oyuna erişeceğim

Aynı anda çıkacak.

Hocam ben bugün oyuna erişeceğim.

Teşekkür ederim hocam çünkü bazı videolarda multiplayer modu MW2023 6.sezon bitiminde gelecek demişlerde ondan sorayım dedim iyi eş zamanla gelecekse güzel.

Game Pass alıp hikayesini oynamaya niyetim var yanında ise multiplayer oynarım diyorum ancak kararsızım.

Game Pass alıp hikayesini oynamaya niyetim var yanında ise multiplayer oynarım diyorum ancak kararsızım.

Kanka 3 gün betasına katıldım bayağı keyif aldım multiplayer modda MW2023 multiplayerından daha güzel ve zevkli geldi bana deneyin bence.

Kanka 3 gün betasına katıldım bayağı keyif aldım multiplayer modda MW2023 multiplayerından daha güzel ve zevkli geldi bana deneyin bence.

Xbox game passs CD key aldım kabasakal üzerinden 170TL'ye gönderilmesini bekliyorum halen gelmedi gelsin hem hikayesini hem multiplayer 1 ay oynayıp salarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…