Call of Duty Black Ops 6, Cold War'dan daha uzun hikayeye sahip olacak

Treyarch'ın ıgn'ye yaptığı açıklamaya göre Black Ops 6'nın hikayesi "speedrun" yapsanız bile Cold War'dan daha uzun olacakmış. Cold War'ı normal bir oyuncu gibi oynadiysaniz 3-4 saate biten bir hikayeye sahip, speedrun yapmaya kalktığınizda bu 2 saate kadar düşebiliyor ne yazık ki. Black Ops 6'nin bundan da daha uzun olacağı treyarch tarafindan doğrulandı. Uzun ve sürükleyici bir hikaye görmemiz gerekiyor artık.

Kaynak:

Cold War 3-4 saatte bitiyorda bu da 5-6 saatte biter.

Kaç saat olacağı önemli değil sonuçta Game Pass'e koymuş adamlar 2 saat yapsa bile laf etmem. Woke olaylarına falan bulaşmazsa, ki öyle görünüyor, tarihin en iyi Call of Duty'si gelecek gibi, trailerdan da belli zaten saddam Bush falan vardı ofansif bir hikayeyle anlatacak körfez savaşını. Tırnaklarımı yiye yiye bekliyorum vallahi haydi son 48 saat.

Multiplayer modu eş zamanlımı çıkacak yoksa sadece şu anlık hikaye modu mu? Gelecek.

Aynı anda çıkacak.

Kaç saat olacağı önemli değil sonuçta Game Pass'e koymuş adamlar 2 saat yapsa bile laf etmem. Woke olaylarına falan bulaşmazsa, ki öyle görünüyor, tarihin en iyi Call of Duty'si gelecek gibi, trailerdan da belli zaten saddam Bush falan vardı ofansif bir hikayeyle anlatacak körfez savaşını. Tırnaklarımı yiye yiye bekliyorum vallahi haydi son 48 saat.

Hocam ben bugün oyuna erişeceğim

Kanka 3 gün betasına katıldım bayağı keyif aldım multiplayer modda MW2023 multiplayerından daha güzel ve zevkli geldi bana deneyin bence.

Xbox game passs CD key aldım kabasakal üzerinden 170TL'ye gönderilmesini bekliyorum halen gelmedi gelsin hem hikayesini hem multiplayer 1 ay oynayıp salarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı