Call of Duty Black Ops 6 hikaye için oynanır mı?

mavikurt08

Femtopat
Daha fazla  
Çok fazla hikayeli oyun oynadım ama Call of Duty serisini hiç oynamadım. Bu seriye başlamak istiyorum ama ilk başta Black Ops 6 ile başlamak istiyorum. Sizce hikaye için oynanır mı? Bir de sizce seride başka hangi oyun oynamalıyım? Hikaye tutkunu ve grafik takıntılıyım.

Çok fazla hikayeli oyun oynadım ama Call of Duty serisini hiç oynamadım. Bu seriye başlamak istiyorum ama ilk başta Black Ops 6 ile başlamak istiyorum. Sizce hikaye için oynanır mı? Bir de sizce seride başka hangi oyun oynamalıyım? Hikaye tutkunu ve grafik takıntılıyım.
İlk önce Mordern warfarenin orjinal serisini ve Remake nin oynayın bence hocam. Son oyunlarında hikaye kötü diyorlar ama black ops 6 nın daha iyi son oyunlarına göre

Black ops 6'dan önce hikaye akışına göre oynamak isterseniz black ops 1 ve Cold War oynamanız gerekiyor diye biliyorum.

İlk önce Mordern warfarenin orjinal serisini ve Remake nin oynayın bence hocam. Son oyunlarında hikaye kötü diyorlar ama black ops 6 nın daha iyi son oyunlarına göre
Remakeler verilen paraya değmiyor oyunu daha kaliteli yapıp online ekliyorlar üstelik yetmezmiş gibi kapladığı alan da fazla.
Orjinal en iyisidir.

Son düzenleme:

Black Ops 1,2 Modern Warfare Remastered 1,2 ve orijinal 3 oynayın ilk önce hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı