Call of Duty Black Ops serisi oynanır mı?

Arkadaşlar bayağıdır iyi bir FPS serisi arıyorum. CoD MW oynadım. Ara tatilden sonra 15 tatilde oynayacağım. Oynanır mı, alınır mı, seri güzel midir, başka önereceğiniz var mı?

Black Ops çok iyi bir seridir+Advanced warfare+Ghost bunlarda çok iyi ama Payback grafikleri çok iyi olup hikaye ve oynanış çok karışık geldi bana.

Ben CoD ve NFS aşığı olarak ikisini de öneriyorum. Bana göre güzel bir seri CoD Black Ops serisi. İnsanlar 3. oyunu sevmiyor ama ben onu da seviyorum.

Aynen hocam bende ikisini hiçbir şeye tercih etmem eğer PC kaldırsaydı Black Ops 3'de oynayacaktım.
Bir de infinite war vardı onu da oynamayı düşünüyorum nasıldır Advanced'i bitirdim güzel oyun Ghost oynamadım hiç.

Advanced'ı beğendiyseniz Ghost çok sarıcaktır infinite warfare bende oynamadım ama arkadaşım çok sevmişti.

Bir de infinite war vardı onu da oynamayı düşünüyorum nasıldır Advanced'i bitirdim güzel oyun Ghost oynamadım hiç.
Hocam Ghost biraz yarım yamalak bir oyun. Grafikleri, oynanışı falan rahatsız edebilir. Ama hikaye ve görev olarak fena değildir.

Hocam ben Advanced Warfare, Infinite Warfare ve eski birkaç oyun haricinde bütün CoD oyunlarını oynadım. Ghost bana biraz para sömürme oyunu gibi geldi. Fena değil ama vaat ettikleri şeyler pek yok. En basit örneği; oyun zamanında 6GB RAM ile çıkıp yaptı(en düşük). Ama insanlar bunu gördü ki oyun 4GB bile RAM kullanmıyor. Sonra insanlar bir patch yapıp bu olayı aştı. Bu durum gibi pek çok şey var. Alel acele yapılmış bir oyun gibi kendisi. Sonu da öyle zaten. Dediğim gibi ben CoD aşığı olarak zevk aldım ona lafım yok.

CoD bo 1 her şeye değer bikere oyunun grafikleri, oynanışı özellikle hikayesi çok iyi ve güzel.
Yani oyun ciddi anlamda çok oynandı CoD serisinin en çok oynanan oyunlarından diyebiliriz(CoD bo 2'den sonra).oyunun ilk bölümünden kısa 3 sahne anlatayım;
1. sahne:
1986'da büyük bir faciadan sağ çıkan carlos adında bir ******* izi adamlarınla yok ediyorsun.
2.sahne
sonra arkadaşlarının kaçması için fedakarlık yapıyorsun seni ele geçirıyorlar.
3.sahne
aslında sadece Carlos'un bir benzerini öldürmüşüz carlos bizi dragowshki denen bir adama veriyor oda bize işkence ediyor. Sonra ellerinden bir şekilde kurtuluyoruz isyan başlatıp her yerin içine ediyoruz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı