DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.611 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:19 #21 O fiyata alınmaz. Çok.
R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.393 Çözümler 2 Dün 21:22 #22 erdiaydogan dedi: Hayırlı olsun hocam bende aldım normal sürüm çıkmasına az kaldı. Genişletmek için tıkla... En üst paket alanlar 72 saat erkenden oynayacakmış öyle duydum bende ondan vauld aldım.
erdiaydogan dedi: Hayırlı olsun hocam bende aldım normal sürüm çıkmasına az kaldı. Genişletmek için tıkla... En üst paket alanlar 72 saat erkenden oynayacakmış öyle duydum bende ondan vauld aldım.
erdiaydogan Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:24 #23 RonPel dedi: En üst paket alanlar 72 saat erkenden oynayacakmış öyle duydum bende ondan vauld aldım. Genişletmek için tıkla... Öyle bir haber çıkmıştı da yalanlamışlar sanırım onu iki sürümde alan ayni tarihte oynayacak sanırım vault sürüm operatör ve fazladan silahlar veriyor.
RonPel dedi: En üst paket alanlar 72 saat erkenden oynayacakmış öyle duydum bende ondan vauld aldım. Genişletmek için tıkla... Öyle bir haber çıkmıştı da yalanlamışlar sanırım onu iki sürümde alan ayni tarihte oynayacak sanırım vault sürüm operatör ve fazladan silahlar veriyor.