Call of Duty: Black Ops 7, PC Game Pass aboneliği ile çıktığı gün oynanılabilir mi?

Makaleler
26
Arkadaşlar Black Ops 7 oynamak için Game Pass alacağım ancak hangi planı alacağımı bilemedim, son güncellemelerden sonra kafam karıştı. Ultimate planında yeni çıkan Xbox oyunları ilk günden itibaren oynanabilir yazıyor, premium planda ise çıktıktan 1 yıl sonra oynanabilir yazıyor. Bir de ayrıyeten PC Xbox uygulamasında PC Game Pass planı var o daha ucuz hem de yeni oyunlar dahil ilk günden itibaren oynayın yazıyor. Ben şimdi Ultimate planına 800 TL vermektense PC Game Pass planını 450 TL'ye alıp Black Ops 7'yi ilk günden oynayabilir miyim? Ona göre alacağım.

Açıklamaya bakılırsa bu plan işe yarar gibi duruyor:

Burada da Game Pass Ultimate ve PC Game Pass yazıyor ama emin olmak için sormak istedim.

Hocam dediğiniz gibi güncelleme sonrası bayağı bir karışmış. Kütüphanesinde filtrelediğimde çıktı. Büyük ihtimalle dediğiniz olur.

Evet bende bu konu hakkında konu açacaktım inşallah boşa para vermeyiz ilk günden erişiriz.

Eki Görüntüle 2600184

Hocam dediğiniz gibi güncelleme sonrası bayağı bir karışmış. Kütüphanesinde filtrelediğimde çıktı. Büyük ihtimalle dediğiniz olur.

Evet hocam, açıklamaya göre mantıken ilk gün oynanması gerekiyor. Alıyorum artık, çıktığınca öğreniriz.

Burada daha detaylı gösteriyormuş, problem yok yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…