Call of Duty Black Ops serisi oynanmaya değer mi?

XCodesY

Femtopat
Daha fazla  
Sizce bu seri 0'dan hâlâ oynanmaya değer mi gerçekten iyi bir seri mi?
İlk 3 oyundan bahsediyorum 4'ün zaten fazla singel bir olayı yok.
Hikaye bakımından soruyorum.
Cevaplarınızı bekliyorum...

Kesinlikle. Bütün serilerini oynasan bile yeniden bitirmek isteyeceksin benim fikrimce. Oynanış sıkıcaktır kabul ediyorum ama verdiği hikaye zevki, atmosferi hiçbir oyunda yakalayamazsın. Oyunlar kütüphanende varsa oynaman şart.

Bu sene içinde Call of Duty 6'dan başladım. Advanced Warfare kadar bitirdim sırayla gidiyorum. Şimdiye kadar Black Ops 1 ve 2 yi oynadım. O ikisi için konuşursak kesinlikle çok güzeldi ikisi de. Üçüncü oyuna henüz gelemedim ama hakkında pek iyi şeyler duymadım açıkçası.

Bu sene içinde Call of Duty 6'dan başladım. Advanced Warfare kadar bitirdim sırayla gidiyorum. Şimdiye kadar Black Ops 1 ve 2'yi oynadım. O ikisi için konuşursak kesinlikle çok güzeldi ikisi de. Üçüncü oyuna henüz gelemedim ama hakkında pek iyi şeyler duymadım açıkçası.

3. oyun eskilerin biraz tekrarı gibi grafik bakımında ve multiplayer modda iyileştirmeye gidiliyor. Hikaye bazında 1 ve 2 kadar tatmin etmedi beni.

Kesinlikle. Bütün serilerini oynasan bile yeniden bitirmek isteyeceksin benim fikrimce. Oynanış sıkıcaktır kabul ediyorum ama verdiği hikaye zevki, atmosferi hiçbir oyunda yakalayamazsın. Oyunlar kütüphanende varsa oynaman şart.

Kütüphanemde mevcut içimdeki şüpheyi bitirip heveslendirdiğiniz için teşekkürler.

Black Ops serisi bana göre muazzamdır. Oyunu oynarken arkada duyulan sayılar sizi gerilime sürüklerken soğuk savaşı doruklarınıza kadar hissediyorsunuz. Vietnam'da yapılan Grand Battle savaşlar favorimdir. Kısaca KESİNLİKLE OYNAYIN.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı