Twitter üzerinden açıklama geldi... Sonunda. Twitter linki
TR için %100 katılıyorum hocam.Geforce NOW parasını hakedene kadar umurumda değil.
@662040, katılıyorum. Game Pass'a geleceği söyleniyor ancak bayağıdır bekliyoruz ve FPS oyunları için bulut hizmeti sunan servisleri kullanmak, pek mantıklı olmayabilir. GeForce NOW'un Türkiye sunucusu oldukça kötü. Gecikme oluyor illaki.
GFN'da BF 2042 ile 60 level oldum neredeyse. Normal pc'den girermiş gibi hissiyat. Ben cod'yi 720p lowest ayarlarda oynamak yerine gfn'yi denemeyi tercih edeceğim bakalım nasıl olacak.Bu oyunu bulut ile oynamak mantıksız olabilir. FPS oyunu sonuçta bu. Bu bulut ile hem geçikme hem görüntü kalitesi sorunu olur.
Ayrıca CoD oyunları zaten çok yüksek sistem istemiyor. Bu oyuna sahip olanlar direkt indirir zaten.
Önemli olan Game Pass'e gelmesi.
GFN'da BF 2042 ile 60 level oldum neredeyse. Normal PC'den girermiş gibi hissiyat. Ben CoD'yi 720p lowest ayarlarda oynamak yerine GFN'yi denemeyi tercih edeceğim bakalım nasıl olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.