Call of Duty GeForce NOW'a eklendi!

Twitter üzerinden açıklama geldi... Sonunda. Twitter linki

Dosya Ekleri

• 1701371451912.png
    1701371451912.png
    235,7 KB · Görüntüleme: 117
@662040, katılıyorum. Game Pass'a geleceği söyleniyor ancak bayağıdır bekliyoruz ve FPS oyunları için bulut hizmeti sunan servisleri kullanmak, pek mantıklı olmayabilir. GeForce NOW'un Türkiye sunucusu oldukça kötü. Gecikme oluyor illaki.

@662040, katılıyorum. Game Pass'a geleceği söyleniyor ancak bayağıdır bekliyoruz ve FPS oyunları için bulut hizmeti sunan servisleri kullanmak, pek mantıklı olmayabilir. GeForce NOW'un Türkiye sunucusu oldukça kötü. Gecikme oluyor illaki.

Bu yıl gelmeyecek hocam zaten. Seneye de ne zaman gelir Allah bilir. Şöyle çoğu CoD oyunu gelse 2022'ye kadar tadından yenmez.

Ben zaten hikayeleri için oynarım. Online kısmı da sarıyor beni. Silah mekanikleri çok hoşuma gidiyor.

Bu oyunu bulut ile oynamak mantıksız olabilir. FPS oyunu sonuçta bu. Bu bulut ile hem geçikme hem görüntü kalitesi sorunu olur.

Ayrıca CoD oyunları zaten çok yüksek sistem istemiyor. Bu oyuna sahip olanlar direkt indirir zaten.

Önemli olan Game Pass'e gelmesi.
GFN'da BF 2042 ile 60 level oldum neredeyse. Normal pc'den girermiş gibi hissiyat. Ben cod'yi 720p lowest ayarlarda oynamak yerine gfn'yi denemeyi tercih edeceğim bakalım nasıl olacak.

GFN'da BF 2042 ile 60 level oldum neredeyse. Normal PC'den girermiş gibi hissiyat. Ben CoD'yi 720p lowest ayarlarda oynamak yerine GFN'yi denemeyi tercih edeceğim bakalım nasıl olacak.

Alışılmişlik olabilir hocam. Ben ufak gecikmeleri bile hissetsem oynayamam yani.

Türkiye sunucuları pek sağlıklı olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı