Call of Duty Ghosts oynanır mı?

Eh işte denebilecek bir hikayesi var anladığım kadarıyla. Çok uzun da değilmiş oynanabilir yani. Teşekkür ederim yardımınız için.
 
Call of Duty Ghosts alıp oynamayı düşünüyorum. Modern Warfare serisindeki tadı verir mi? Vermese bile iyi bir hikayesi var mı? YouTube'dan bakmayı düşündüm ama spoiler yemeyeyim diye buraya sorayım dedim. Bir de spoiler vermeden, oynayan birisi özetleyebilir mi?
Oyun, serinin çöküşe göçüş dönemlerinde çıkmış bir oyun. Multiplayer olarak oynamadım ama hikaye modunun yetersiz ve asla MW kalitesinde olmadığını düşünüyorum. Bence serinin oynanmadan pas geçilecek oyunlarından. Ama yine uzay temalı COD oyunlarından olmadığı için bir şans verilebilir. Hikayesi MW oyunlarına benzer sayılır.
 
Crack diye kripto virüsü yedigim bir oyun ve babam acayip kızmıştı bilgisayar kitlenmişti .... tabi ozaman oyunun ilk çıktıgı haftadan crack arayan bendeydi hata...
 
Elbette var ama hikaye MW'de ki gibi devletler arası olunca insan gaza geliyor. Kişisel intikam olunca 'pehh' demiştik. Ben o kadar şey yapmadım, oynadım geçtim, ama haklılar.
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama şu göreve yıllar geçse gene unutmam.(Spoiler olacak ama neyse)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Tüm COD serisi kronolojik sıraya göre oynuyorum ve en son Ghosts u bitirdim. Şunu diyebilirim ki Ghosts oynanış, silah sesleri, vuruş hissiyatı, bölüm tasarımları gibi etmenlere bakarak serinin en iyi oyunu (not: kronolojik sıraya göre Ghosts'dan sonra çıkan oyunları henüz oynamadım) bölüm tasarımlarına bayıldım. Yukarıda arkadaşın da video örneği gibi baya güzel bölümler var. Görevler beni sıkmadı. Buna karşı, hikayesi bi tık sıradandı ve garip bi sonu vardı.

Kesinlike oynamanı tavsiye ederim.

Şu ana kadar hikayesiyle beni en çok etkileyen: Black Ops 2
Şu ana kadar hikayeyi göz önüne almazsak beni en çok etkileyen: Ghosts
 

Yeni konular

Geri
Yukarı