Call of Duty Ghosts oyundan atıyor

TWICEStan

Centipat
Ben oyunu indirdim, güzel güzel oynuyordum "federation day" görevine geldiğimde oyun başlamadan sinematikte %5 ya da %10 yüklendikten sonra oyun kapanıyor.
Hata olarak da "IW6SP64 çalışmayı durdurdu 0xc000007b (bu kısımda ne yazdıgını unuttum) or cant read" yazıyor. İnternet'ten baktım biraz ekran kartı driverlarını güncelle eskilerini sil silerken de display Driver uninstaller kullanabilirsiniz yazmışlar.
1-Gerçekten bunun yüzünden mi?
2-Driver'ları bu programı kullanarak silebilir miyim?
3-Bu programı kullanmadan nasıl silebilirim?

Son düzenleme:
Bu rehberden faydalanarak hata raporu oluşturun. Ayrıca oyun orjinal mi?

Oyun orijinal değil. (Bu arada crack oynama nedenim bilgisayarım oyunu kaldırabilecek gibi olmasına rağmen ekran kartım yetmiyor ondan yeticek mi diye bakmak için crack indirdim)

Bu rehberden faydalanarak hata raporu oluşturun. Ayrıca oyun orijinal mi?

İnternet'ten baktım Steam'da falan böyle şeyler açanlar olmuş exstradan güvenli modda başlatıp öyle denedim sorun driverlardamı gerçekten diye bu sefer sinematiği geçti oyun siyah ekranda kaldı sonra her görev başında soldan çıkan çubuk çıktı ama yazılar yoktu gelmesi gereken yolun %40 ına ışınlandı ad görev adı vs yoktu sonra sonuna kadar gitti ve yok oldu ama oyun hala siyah ekrandı sonra oyun pause menüsüne attı mouse hareket etmiyordu sonra yine aynısı oldu ve bunu sürekli tekrarladı.

Bu rehberden faydalanarak hata raporu oluşturun. Ayrıca oyun orijinal mi?

Reis. PML oldugu için atamıyorum LogFile dosyasını.

Son düzenleme:
Oyun orijinal değil. (Bu arada crack oynama nedenim bilgisayarım oyunu kaldırabilecek gibi olmasına rağmen ekran kartım yetmiyor ondan yeticek mi diye bakmak için crack indirdim)
Ben destek versem bile orjinal oyun olmadığı için forum konuyu kapatabilir.
PML oldugu için atamıyorum LogFile dosyasını.
O yüzden hata hakkında bir şey diyemeyeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı