Call of Duty Ghosts : Single Player Campaing trailer

Oyunun hikaye modu ile ilgili bir trailer bu gün yayınlandı. Ve yine hikaye konusunda Call of Duty önde gidecek gibi duruyor. İyi seyirler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Battlefield 3 ile neden MW3 Kapıştırılıyor sanıyorsunuz ? Grafik konu olsa zaten BF3 10 a katlar MW3'ü Hikayeden kazanıyor. Grafik motoru değişti sonuçta hala ne gibi bir oyun gelicek bilmiyoruz. Bir COD hastası olarak hikaye her zaman öndedir.

İyide burada konuşulan grafik değil hikaye. Grafik tartışması gereksiz.

Dediği gibi, bencede oyunlar da hikaye grafikden önce gelir ki bu konuda biz hikayeyi tartışıyoruz.

Konu madem hortladı bende cevap yazayım. Yıl olmuş 2013 satış rekorları kıran bir oyunun grafikleri rezil. Hikayesi gayet iyi fakat ben hikaye ile ilgili bir şey söylemedim. Hikayesi iyi olan bir oyunun grafikleri iyi olmak zorunda. Her yıl oyun çıkartmak yerine 2-3 senede bir sağlam grafikli oyun çıkartsınlar. 2-3 senede bir çıkarsa oyun hem oynanış süresi olarak uzar hem de hikayesi çok daha iyi olur.

Adamlar hem hikayeyi müthiş yapıp hem de grafikleri müthiş yapamıyorlar birinden ödün vermek zorunda seçimlerini de grafik yapmışlar.Grafikleri normal derecede tutup hikayede ilerlemiş adamlar.Bence de olması gereken buydu.Kimse yüksek grafikli konusu iyi olmayan singleplayer bir oyun istemez.

Hiçte değil. Böyle saçma bir olay göremedim. Hikayesi iyi olan oyunun grafikleri de iyi olmak zorunda diye bir şey yok. Piyasada hikayesi iyi olupta grafikleri çok da iyi olmayan bir sürü oyun var. Kişinin seçiciliğine kalmış gerisi. Madem grafiklerini beğenmiyorsun. O zaman oyun çıktığında oynamayacaksın. O özellikle eski zamanlarda oynanan oyunların şu an günümüzde de oynanmasının sebebi ne? Şahane grafikleri mi? Değil elbette. Yani bu bağlamda, hikaye mükemmel olupta grafikler iyi olmasa da olur. Hayli hayli olur. Ancak gönül her zaman ister ki her ikisi de harika olsun. Ancak grafiklerin oyunlarda ki en önemli unsur olduğu bir gerçek değil, bir zevk sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…