Call of Duty hikaye sırası nasıldır?

819572

Femtopat
Geçen gün Call of Duty 2 oynayayım dedim ama hikayeyi anlamak için başka bir oyun oynamam lazım mı bilmiyorum. O yüzden söyleyin bakalım,
- Aga hikayeyi anlamak için başka hangi oyunları oynamam lazım?-

Oynayacaklarım: Call of Duty1, Call of Duty2 ve Call of Duty World at War.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen gün Call of Duty 2 oynayayım dedim ama hikayeyi anlamak için başka bir oyun oynamam lazım mı bilmiyorum. O yüzden söyleyin bakalım,

Herhangi bir oyunla bağlantılı değil diye biliyorum. Bağlantılıysa bile ilk oyunu budur.

Bu arada 1 ve 2 bağlantılıymış yanlış biliyormuşum.

Ama hikayeyi anlarsın.

Burada bahsedilen oyunlar 1 ve 2. oyunlar hikayesinden ziyade 2.Dünya Savaşı atmosferi yapmak için yapılmış oyunlar hikayeleri ön planda değil sadece World at War Black Ops serisi ile bağlantılı.

Burada bahsedilen oyunlar 1 ve 2. oyunlar hikayesinden ziyade 2.Dünya Savaşı atmosferi yapmak için yapılmış oyunlar hikayeleri ön planda değil sadece World at War Black Ops serisi ile bağlantılı.

Eyvallah reis ben de hep küçükken CoD2 oynadığım zaman hikaye neden bu kadar ön planda tutulmamış diye düşünürdüm.

Peki World at Warı bitirdikten sonra Black Ops oynamasam çok bir şey kaybetmiş olur muyum yoksa doğrudan bağlantılı mı?

Eyvallah reis ben de hep küçükken CoD2 oynadığım zaman hikaye neden bu kadar ön planda tutulmamış diye düşünürdüm.

Peki World at War'ı bitirdikten sonra Black Ops oynamasam çok bir şey kaybetmiş olur muyum yoksa doğrudan bağlantılı mı?

Şöyle Black Ops oyunları World at War devamı niteliğinde değil sadece World at War'deki bir karakterin hikayesi Black Ops'ta devam ediyor o anlamda bağ var yoksa asıl hikayesi farklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı