Call of Duty hikaye sırası nasıldır?

Hocam öncelikle etiket için teşekkürler. Tabii ki de en iyi seri MW serisidir. ondan başlayalım, MW'nin bir kendi içinde hikayesi var birde lore dediğimiz arka planda diğer oyunlar ile olan hikayesi var MW oyunları ve Black Ops bir hikayede ilerliyor diğerleri seri içinde arka planda bağlı olan hikayeler.

• CoD 4 -MW1
  • Black Ops 1
  • MW2
  • MW3
Ana MW serisi sıralaması bu, birde rebootlar için olan var. Rebootlarda Black Ops'dan bir karakter geri dönüyor bu yüzden bağlantı var.

• Black Ops 1
  • Black Ops Cold War
  • MW1
  • MW2
  • MW3
  • Black Ops 2
  • Black Ops 3
  • Advanced Warfare
  • Black Ops 6
  • Black Ops 7
Bu da Reboot hali için sıralama hocam.

Hocam sıralama bu şekilde. Teşekkürler.

Aklınızda bulunsun harici oyunlar yanlış bilmiyorsam alternatif gelecekte geçiyor şu an için bir bağlantıları yok ama isterseniz, Ghost karakteri için son olarak Ghost'u oynayıp CoD oyunlarına final verebilirsiniz.

Hocam reboot dediğiniz şey nedir? Bir de şimdi ben mesela MW serisine başlayacağım diyelim sanırım 1 yeni 1 eski MW serisi varmış onun sıralaması nasıl? MW'nin kendi içindeki hikayesini oynamak için hangi sırayı izlemeliyim ilk oyundan mı başlamalıyım?

Hocam reboot dediğiniz şey nedir? Bir de şimdi ben mesela MW serisine başlayacağım diyelim sanırım 1 yeni 1 eski MW serisi varmış onun sıralaması nasıl? MW'nin kendi içindeki hikayesini oynamak için hangi sırayı izlemeliyim ilk oyundan mı başlamalıyım?
Reboot yeniden yapım demek, ilk yazdığım sıra ana serisinin hikayesi, ikinci yazdığım reboot yapımın hikayesi.

Reboot yapımla eski arasında çok mu fark var hayır sadece bir karakter yeniden gelince MW diğer oyunlara bağlanmış oldu.

Reboot yeniden yapım demek, ilk yazdığım sıra ana serisinin hikayesi, ikinci yazdığım reboot yapımın hikayesi.

Reboot yapımla eski arasında çok mu fark var hayır sadece bir karakter yeniden gelince MW diğer oyunlara bağlanmış oldu.

İlk yazdığınız sıralamayla oynarsam mesela MW1 oynadıktan sonra Black Ops 1 oynarken gördüğüm bir şeyi anlamama durumu olmaz değil mi? Bir de bunlar sanırım eski oyunlar olduğu için grafikleri kötü gelebilir göze. O yüzden yeni MW serisinin sıralamasını biliyorsanız yazar mısınız?

İlk yazdığınız sıralamayla oynarsam mesela MW1 oynadıktan sonra Black Ops 1 oynarken gördüğüm bir şeyi anlamama durumu olmaz değil mi? Bir de bunlar sanırım eski oyunlar olduğu için grafikleri kötü gelebilir göze. O yüzden yeni MW serisinin sıralamasını biliyorsanız yazar mısınız?
Kötü gelebilir biraz ama anlamama durumu olmaz, ikinci yazdığım yeni sıralama hocam.

İlki eski, ikincisi yeni.

Grafiklerinin gözüne kötü geleceğini sanmıyorum. Black Ops'u Anlamama durumun olmaz sen böyle yardır.

Kötü gelebilir biraz ama anlamama durumu olmaz, ikinci yazdığım yeni sıralama hocam.

İlki eski, ikincisi yeni.

Sağ olasın hocam ilk sıralamayı oynayayım o zaman ilk.

Hocam 1 sorum daha olacak ilk sıralmada ve ikinci sıralamada aynı oyunlar var ya ben 2. sıralamayı oynarsam ilk sıralamanın da hikayesini öğrenmiş mi olacağım yoksa ikinci sıralamadaki Black Ops 1 ilk sıralamadakinin reboot hali mi?

Son düzenleme:
Sağ olasın hocam ilk sıralamayı oynayayım o zaman ilk.

Hocam 1 sorum daha olacak ilk sıralmada ve ikinci sıralamada aynı oyunlar var ya ben 2. sıralamayı oynarsam ilk sıralamanın da hikayesini öğrenmiş mi olacağım yoksa ikinci sıralamadaki Black Ops 1 ilk sıralamadakinin reboot hali mi?
Ever hocam 2. Sıralamayı oynatarak da ilk sıralamanın hikayesini öğrenirsiniz.

Hocam MW2/3 bedava

https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/call-of-duty-modern-warfare-iii/9PMFDKG5F9R7

https://www.microsoft.com/store/productId/9N872NBW5XG5

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı