Call of Duty HQ açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

yusuf5151

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 gb ddr 4 xmp açık
Ekran kartı
msi rx 6500xt
Anakart
gigbayte a520m k v2
İşlemci
ryzen 5 5600x
Steam'den Call of Duty'ye giriyorum bir pencere gelip hemen geri gidiyor. Sabah PC'de Windows 11 vardı aynı sorunu yaşadım, Windows 10 yükledim hala aynı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
O pencere, oyunun son açılışta ALT + F4 veya benzeri şekilde beklenmedik şekilde kapandığını bildiriyor ve ayar dosyalarını değiştir/değiştirme/iptal diye seçenekler sunuyor. Fakat bu kadar hızlı yok olmasının bir mantığını göremedim, format atıp W10'da sıfırdan kurmuşsunuz ve yine aynısı oluyor enteresan. İmkanınız varsa internetiniz hızlıysa, oyunu bir de Battlenet üzerinden indirip denemenizi öneririm.

O pencere, oyunun son açılışta alt + F4 veya benzeri şekilde beklenmedik şekilde kapandığını bildiriyor ve ayar dosyalarını değiştir/değiştirme/iptal diye seçenekler sunuyor. Fakat bu kadar hızlı yok olmasının bir mantığını göremedim, format atıp Windows 10'da sıfırdan kurmuşsunuz ve yine aynısı oluyor enteresan. İmkanınız varsa internetiniz hızlıysa, oyunu bir de Battle.net üzerinden indirip denemenizi öneririm.

Sinirim bozuldu oyunu sildim battelnetden denerim bir de sağolun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı