Çözüldü Call of Duty HQ "DirectX error" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gonyalı42

Hectopat
Arkadaşlar dün CoD MW Xbox Game Pass'e geldi indirdim ve oynadım bugün ise açılışta hata veriyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Ekte fotoğrafta var DirectX hatası veriyor ama ilk yüklediğimde böyle bir sorun yoktu.

WhatsApp Görsel 2024-07-25 saat 16.53.33_6202c831.jpg

Çözüm
Hocam iyi geceler ekran kartım gforce RTX3050 işlemci AMD ayarlarda gezerken bir şey fark ettim oyunlar CPU'yu kullanıyor yani işlemciyi NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarları performansa çektim ve oyunları da işlemciden ekran kartına çektim ve DirectX sorunu ortadan kalktı iki gündür oynuyorum CoD'u gayet iyi ve akıcı sende bir dene istersen.
Bende de var aynı sorun çözersen etiketle.

Hocam Reddit'te "bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok. Oyun 3. sezondan beri Vega GPU'larında çalışmıyor. Benim Vega 56'mda da aynı sorun var. Steam veya AMD Forum'da bununla ilgili bir sürü rapor var. Bu oyun bir şaka" böyle bir yazı geçilmiş bir çözümü yok GPU ile alakalı diyorlar.

Hocam Reddit'te "bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok. Oyun 3. sezondan beri Vega GPU'larında çalışmıyor. Benim Vega 56'mda da aynı sorun var. Steam veya AMD Forum'da bununla ilgili bir sürü rapor var. Bu oyun bir şaka" böyle bir yazı geçilmiş bir çözümü yok GPU ile alakalı diyorlar.

İnternetteki bir videoyu denedim ama daha girmedim oyuna bakacağım. Boşa indirdik 200GB.

Sadece 1 maç düzgün oynayabilim ve attı.

Son düzenleme:
Hocam iyi geceler ekran kartım gforce RTX3050 işlemci AMD ayarlarda gezerken bir şey fark ettim oyunlar CPU'yu kullanıyor yani işlemciyi NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarları performansa çektim ve oyunları da işlemciden ekran kartına çektim ve DirectX sorunu ortadan kalktı iki gündür oynuyorum CoD'u gayet iyi ve akıcı sende bir dene istersen.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı