PC Call of Duty Infinite Warfare ve MW Remastered 123 TL!

Makaleler
26
Call of Duty®: Infinite Warfare - Digital Legacy Edition paketini aldığınızda içerisinde Infinite Warfare ve Modern Warfare Remastered oyunları bulunuyor, bu iki oyuna 100 TL'ye sahip olabiliyorsunuz. Normalde bu paketin fiyatı Steam'de 80 dolar, gerisini siz hesap edin artık. :)

Digital Deluxe Edition paketinin farkı ise Multiplayer ve Zombies'de ek DLC'ler falan veriyor, oyunun Online kısmı ölü olduğu için aradaki 23 TL farkı verir misiniz bilmem ama 23 TL hiçbir şey değil ve paketlerin tekil fiyatları da daha pahalıya geldiği için bu şekilde almak daha ucuz ve mantıklı. Oyun yarın bir gün Game Pass'e de eklenirse Online sayısında artış yaşanabilir ve değerini o zaman anlarsınız.

Bir de zam yeme ihtimali var çünkü yeni eklenen oyunlar güncel kur fiyatlarından eklenmiş dolayısıyla bu paketin bu fiyatta kalması halen daha mucize.

Not: Şunu da belirteyim, oyunların çapraz platform destekleri yok dolayısıyla Steam oyuncularıyla eşleşemiyorsunuz. Online için sadece Microsoft Store oyuncularıyla eşleşebilirsiniz.

Microsoft store'dan indirilen Modern Warfare Remastered'in 3. bölümünden sonrasında oyun çöküyor bilginize. Ben de yaşadım ve bir sürü forumda ve oyunun yorumlarında da yaşayanlar var. Şans eseri oyunun bir ayarını değiştirince açılıyormuş ancak bende açılmadı.

Infinite warfare oynanir mi güzel mi? Ona göre alacağım bir CoD hayranı olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Infinite warfare oynanir mi güzel mi? Ona göre alacağım bir CoD hayranı olarak.
Ben bu paketi 1-2 ay önce Modern Warfare Remastered için aldım, ikisi birlikte 123 TL'ye geliyor kesinlikle alınır, bu fiyata anca tavuk döner falan geliyor yani :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı