Emulator ile oynayanlar yine emulator ile oynayanlarla eşleşiyor kendi arasında. Yani mobilden oynayanlar aleyhine bi konu yok![]()
Her defasında bu cevabı alıyorum ancak altı boş kalıyor. Bunun ayrımını resmi olarak Call of Duty Mobile sunucusu mu yapıyor? Activision "mobil oyun yapıyoruz ama klavye & fare ile oynayanlara da farklı sunucu açalım" mı diyor? Bu oyuna özel klavye & fare sunucusu varsa niye emulatör ile oynuyorsunuz, niye PC sürümü yok?Emulator ile oynayanlar yine emulator ile oynayanlarla eşleşiyor kendi arasında. Yani mobilden oynayanlar aleyhine bir konu yok![]()
Oyun yeni çıktı henüz bu sistem yoktur.Emulator ile oynayanlar yine emulator ile oynayanlarla eşleşiyor kendi arasında. Yani mobilden oynayanlar aleyhine bi konu yok![]()
Bu bilgiyi nerden aldın? Call of Duty'nin yapımcısı mı verdi yoksa Google Playstore mu?![]()
![]()
Call of Duty Mobile PC’de Nasıl Oynanır?
Call of Duty Mobile’ı PC’de ücretsiz olarak Call of Duty Mobile emülatörü sayesinde nasıl oynayabileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz.www.webtekno.com
Dostum bunu birçok kez arkadaşlarımla denedik. Daveti kim attıysa onun liderliğinde girdiğin için o platform üzerinden oyuna giriş yapıyorsun. Yani liderlik emulatorde oynayan kişideyse emulator, liderlik mobilde oynayan kişideyse mobilde oynayan düşmanlarla karşılaşıyorsunActivision'ın bu konuda resmi bir açıklaması var mı? Sana bir örnek vereyim bu cümlelerin aynısı PUBG Mobile'da da çok kullanıldı. Böyle bir sistemle ben telefondayken arkadaşım emülatör'den giriyordu beraber oynuyorduk. Oyun buna izin verdiğinde biz hangi serverdan giriş yapıyoruz peki?
Gel seninle de girelim deneyelim, beni arkadaş ekle. Sem emülatörden gir ben telefonumdan gireceğim, eğer bu haberin doğruluğu varsa beraber oynamamıza izin vermez.
Dostum bunu birçok kez arkadaşlarımla denedik. Daveti kim attıysa onun liderliğinde girdiğin için o platform üzerinden oyuna giriş yapıyorsun. Yani liderlik emulatorde oynayan kişideyse emulator, liderlik mobilde oynayan kişideyse mobilde oynayan düşmanlarla karşılaşıyorsun
Hayır karşımızda oynayan kişiler söylemedi. Oyuncunun hareketlerinden ve emulatorde oynayan kişiye göre biraz daha kötü oynamasından farkettik. Haberin doğruluğu konusunda aksi bi düşüncen varsa git webteknoya yaz. Benim sorum bu değil.Karşınızda oynayan kişiler mi söyledi size şuan emülatördeyiz veya mobildeyiz diye?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.