Yok hocam, bir sıkıntı olmaz.Telefonda 20 GB'a yakın bir depolama alanı kaldı. Yüklersem yavaşlama olmaz değil mi?
Konunun üzerinden 22 gün geçmiş. Çoktan kararını vermiştir konu sahibi. Bir daha da cevap yazmadan önce konuyu hortlatmadığınızdan emin olarak yazın lütfen.Kanka anlık olarak 5.43GB
Konunun üzerinden 22 gün geçmiş. Çoktan kararını vermiştir konu sahibi. Bir daha da cevap yazmadan önce konuyu hortlatmadığınızdan emin olarak yazın lütfen.
Bende 120 lvl'de bıraktım, iyi ki de bıraktım. Tam bir zaman israfı. Artık sudoku oynuyorumKararı vermeyi bırak. Yükledim oynadım sildim bile.![]()
Kötü bir şey yapmak istemedim. Konu tarihinide gördüm ama söylemek istedim özür dilerim.Konunun üzerinden 22 gün geçmiş. Çoktan kararını vermiştir konu sahibi. Bir daha da cevap yazmadan önce konuyu hortlatmadığınızdan emin olarak yazın lütfen.
Özür dileyecek bir şey yokKötü bir şey yapmak istemedim. Konu tarihinide gördüm ama söylemek istedim özür dilerim.
Xhajhahah şuan 15,07GBArkadaşlar Samsung Galaxy A11 cihazıma Call of Duty Mobile indirmek istiyorum. Cihazında olan kişiler kaç GB olduğunu söyleyebilir mi?
Arkadaşlar Samsung Galaxy A11 cihazıma Call of Duty Mobile indirmek istiyorum. Cihazında olan kişiler kaç GB olduğunu söyleyebilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.