Call of Duty Mobile vs PUBG Mobile

İşletim sistemi
Android
Call of Duty alır bence.
Call of Duty çok oynamadım ama PUBG Mobile çok bozdu oyunu çıktığından beri oynamış biri olarak 1.5 2 seneye yakın oynamıyorum belki daha azdır abartıyor olabilirim tam hatırlamıyorum.
Oyun eskiden çok iyiydi zevkliydi arkadaşlıklar vardı şimdi hesap çalma boş yere ban odur budur ben bile gereksiz 10 yıl ban yemişim oynamadığım halde bir ara nostaji olsun diye yükledim bir baktım ban yemişim.
 
4 yıl Pubg Mobile, 2.5 yıl Call of Duty Mobile oynadım, Pubg Mobile'ı bıraktım, Call of Duty Mobile'ı aktif olarak oynuyorum.
Pubg Mobile bundan birkaç yıl önce mükemmel bir oyundu, çok eğlenceliydi, hileler azdı, çocuk oyunu değildi ve saçma sapan şeyler de yoktu.Para için oyunu iyice kötüleştirdiler.Para vermeden hiç skin alamıyorsunuz.Dediğim gibi 4 yıl oynadım ve toplasan 10-15 skinim falan vardı onlarca kasa biriktirip açmama rağmen.
Call of Duty Mobile'da rekabet ve eğlence var.
Ayrıca oynadıkça skin kazanabilmeniz de büyük bir dopamin veriyor ve sizi oyuna bağlıyor.Oyun modu çeşitliliği fazla.Tek sıkıntısı oyun içinde sesli haberleşmenin çok az kullanılması.
Bundan 2-3 yıl önce, Call of Duty Mobile ilk çıktığında ve Pubg Mobile prime döneminin sonlarına doğru sürükleniyorken Pubg Mobile derdim.
Şu an saydığım sebeplerden dolayı Call of Duty Mobile diyorum.
Oynamak isteyen varsa nickini yazabilir.
 

Geri
Yukarı