CoD için her şey değer de bu oyuna para vermezsin be kaptan. Haklısın da aslında, başka oynama yöntemi yoktu.Hep te para verip aldıktan sonra kırılır zaten. Olsun CoD'a değer. Bir daha olsun bir daha alırım.
CoD için her şey değer de bu oyuna para vermezsin be kaptan. Haklısın da aslında, başka oynama yöntemi yoktu.
Hata yaşamadan oynayabildiysen ne mutlu. Hikayeye girmek için kim bilir kaç puro yaktın.Çaktırma game passten oynadım.
Güzel diyorsan vardır bir bildiğin.Çaktırma game passten oynadım. 2019 olmadığı için onu aldık mecbur. Çok ta güzel oyundu. Yıllar sonra gözüm güzel CoD gördü.
Hata yaşamadan oynayabildiysen ne mutlu. Hikayeye girmek için kim bilir kaç puro yaktın.
Güzel diyorsan vardır bir bildiğin.
Sevindim, normalde baya sorunlu olur CoD oyununa girmek falan. 2019 oynamak isterim ama diğer ikisi bilmiyorum yani vakit kaybımı olur acaba. 2023 zaten Allah'a emanet, ona adım bile atmam. 2022'ye şans veririm gene.Hata almadım. 2019 güzel bu arada 2022 de fena değildi ama 2023... Tam bir felaket.
Sevindim, normalde bayağı sorunlu olur CoD oyununa girmek falan. 2019 oynamak isterim ama diğer ikisi bilmiyorum yani vakit kaybımı olur acaba. 2023 zaten Allah'a emanet, ona adım bile atmam. 2022'ye şans veririm gene.
Activision hesabı ve internet bağlantısı gerekiyor. Ondan dolayı kırılamıyordu. Denuvo koruması içeren oyunlara göre daha zor bir iş diyebilirim.Denuvo falan mı vardı?