Denuvo falan mı vardı?
Doğrudur, MW 2019 kırıldıktan sonra bu işi daha da optimize etmeleri gerek demiştim. Bir arkadaşım MW 2022'yi oynuyor. Sık sık çökme yaşıyormuş. En iyisi Game Pass'e gelsin bu CoD'ların hepsi, bir de yeni gelecek olanlar. En rahat ucuz şekilde öyle oynanır.Bu CoD gerçekten korsana karşı güçlü. Oyunun kırılmış olmasına bakmayın, forumlarda biraz gezinirseniz eğer tamamen sorunlu bir torrent olduğunu görebilirsiniz. Oynayabilen sayısından daha çok crash yiyen var.
Hatta bir sürü video çekmişler YouTube'da, problemi çözebilmek için.
III ne zaman kırılır Allah bilir
yalan oCall of Duty Modern Warfare III (2023) kırıldı!
Geçen .r4v3n MW 2'yi kırıvermişti ve sırada MW 3 vardı. Onunda Campaign modu kırılmış durumda. Hikaye modu bulunan tüm CoD oyunlarını kırdılar. Sırada çıktığı gibi BO 7'yi kırmak olabilir. :D Bu arada MW 3'ü korsan oynamaya bile değer mi zannetmiyorum. İndirme linki yoktur.www.technopat.net
Neden yalan olsun güzel dostum?Yalan o.![]()
Şu anda sürümler çok daha iyi, sorun yaşamadan oynayan bir sürü kişi gördüm. İlk defa açık bulunup kırıldığında daha ilk işti zaten, yeni bypass denemeleri falan. Gitgide daha iyi bir konuma geldi, gelmeye devam eder.Doğrudur, MW 2019 kırıldıktan sonra bu işi daha da optimize etmeleri gerek demiştim. Bir arkadaşım MW 2022'yi oynuyor. Sık sık çökme yaşıyormuş. En iyisi Game Pass'e gelsin bu CoD'ların hepsi, bir de yeni gelecek olanlar. En rahat ucuz şekilde öyle oynanır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.