Stewe1865 Centipat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek inşaat mühendisi 4 Mart 2023 #1 Oyunu almak istiyorum Online oynamak için. Oyuncu sayısı fazla mı az mı?
Heir of Isildur Decipat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 1.106 Çözümler 2 4 Mart 2023 #2 Anlık olarak Steam platformu üzerinde 94 bin oyuncu gözüküyor. Geçenlerde indirime girmişti, 700 civarı bir fiyata inmişti.
Anlık olarak Steam platformu üzerinde 94 bin oyuncu gözüküyor. Geçenlerde indirime girmişti, 700 civarı bir fiyata inmişti.
TimurCan07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.641 Çözümler 2 Yer antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 4 Mart 2023 #3 Stewe1865 dedi: Oyunu almak istiyorum Online oynamak için. Oyuncu sayısı fazla mı az mı? Genişletmek için tıkla... Gayet güzel gerçekçi aksiyon oyunu arada oynuyorum bende.
Stewe1865 dedi: Oyunu almak istiyorum Online oynamak için. Oyuncu sayısı fazla mı az mı? Genişletmek için tıkla... Gayet güzel gerçekçi aksiyon oyunu arada oynuyorum bende.
Stewe1865 Centipat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek inşaat mühendisi 4 Mart 2023 #4 Heir of Isildur dedi: Anlık olarak Steam platformu üzerinde 94 bin oyuncu gözüküyor. Geçenlerde indirime girmişti, 700 civarı bir fiyata inmişti. Genişletmek için tıkla... O fiyatı vermeden sormak istedim çünkü bazen oyunlar çıkıyor herkes oynuyor sonra çoğu kişi bırakıyor ve oynayan oyuncu bulamıyorsun.
Heir of Isildur dedi: Anlık olarak Steam platformu üzerinde 94 bin oyuncu gözüküyor. Geçenlerde indirime girmişti, 700 civarı bir fiyata inmişti. Genişletmek için tıkla... O fiyatı vermeden sormak istedim çünkü bazen oyunlar çıkıyor herkes oynuyor sonra çoğu kişi bırakıyor ve oynayan oyuncu bulamıyorsun.
Heir of Isildur Decipat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 1.106 Çözümler 2 4 Mart 2023 #5 Stewe1865 dedi: O fiyatı vermeden sormak istedim çünkü bazen oyunlar çıkıyor herkes oynuyor sonra çoğu kişi bırakıyor ve oynayan oyuncu bulamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Klasik her yıl çıkan CoD. Bir sonraki oyuna kadar hızını alıp devam eder, yeni bir oyun çıktığında şu anki oyunun tayfası o oyuna geçer. Eğer almayı düşünüyorsanız Steam bahar indirimini beklemekte fayda var, belki tekrar bir indirim gelebilir.
Stewe1865 dedi: O fiyatı vermeden sormak istedim çünkü bazen oyunlar çıkıyor herkes oynuyor sonra çoğu kişi bırakıyor ve oynayan oyuncu bulamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Klasik her yıl çıkan CoD. Bir sonraki oyuna kadar hızını alıp devam eder, yeni bir oyun çıktığında şu anki oyunun tayfası o oyuna geçer. Eğer almayı düşünüyorsanız Steam bahar indirimini beklemekte fayda var, belki tekrar bir indirim gelebilir.
Stewe1865 Centipat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek inşaat mühendisi 4 Mart 2023 #6 Başka önerebileceğiniz oyun var mı CoD tarzı. Overwatch 2 oynuyorum ama arada sıkılıyorum.
Inarius Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 1.062 Çözümler 2 4 Mart 2023 #7 Bf1 oyna mükemmel mükemmel. Aşığım bu oyuna yaow.
V Vergil06 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 327 4 Mart 2023 #8 Battle field serisine bakabilirsiniz Bir de Warzone da bakabilirsiniz. Sanki aynı şeydi ama ücretsiz görünüyordu
Battle field serisine bakabilirsiniz Bir de Warzone da bakabilirsiniz. Sanki aynı şeydi ama ücretsiz görünüyordu
Stewe1865 Centipat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek inşaat mühendisi 4 Mart 2023 #9 Inarius dedi: BF1 oyna mükemmel mükemmel. Aşığım bu oyuna yaow. Genişletmek için tıkla... BF1 ilk çıktığı zaman yanlış hatırlamıyorsam 2016 da almıştım. Online pek oyuncu kalmadı diye biliyorum.
Inarius dedi: BF1 oyna mükemmel mükemmel. Aşığım bu oyuna yaow. Genişletmek için tıkla... BF1 ilk çıktığı zaman yanlış hatırlamıyorsam 2016 da almıştım. Online pek oyuncu kalmadı diye biliyorum.
V Vergil06 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 327 4 Mart 2023 #10 Stewe1865 dedi: BF1 ilk çıktığı zaman yanlış hatırlamıyorsam 2016 da almıştım. Online pek oyuncu kalmadı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 5 alınabilir bende var. Fena oyun 2042 de bakılabilir düzeldi filan diyorlardı
Stewe1865 dedi: BF1 ilk çıktığı zaman yanlış hatırlamıyorsam 2016 da almıştım. Online pek oyuncu kalmadı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 5 alınabilir bende var. Fena oyun 2042 de bakılabilir düzeldi filan diyorlardı