Call of Duty Modern Warfare 2 alınır mı?

Stewe1865

Centipat
Daha fazla  
Meslek
inşaat mühendisi
Oyunu almak istiyorum Online oynamak için. Oyuncu sayısı fazla mı az mı?

Anlık olarak Steam platformu üzerinde 94 bin oyuncu gözüküyor. Geçenlerde indirime girmişti, 700 civarı bir fiyata inmişti.

Anlık olarak Steam platformu üzerinde 94 bin oyuncu gözüküyor. Geçenlerde indirime girmişti, 700 civarı bir fiyata inmişti.

O fiyatı vermeden sormak istedim çünkü bazen oyunlar çıkıyor herkes oynuyor sonra çoğu kişi bırakıyor ve oynayan oyuncu bulamıyorsun.

O fiyatı vermeden sormak istedim çünkü bazen oyunlar çıkıyor herkes oynuyor sonra çoğu kişi bırakıyor ve oynayan oyuncu bulamıyorsun.
Klasik her yıl çıkan CoD. Bir sonraki oyuna kadar hızını alıp devam eder, yeni bir oyun çıktığında şu anki oyunun tayfası o oyuna geçer. Eğer almayı düşünüyorsanız Steam bahar indirimini beklemekte fayda var, belki tekrar bir indirim gelebilir.

Başka önerebileceğiniz oyun var mı CoD tarzı. Overwatch 2 oynuyorum ama arada sıkılıyorum.

Bf1 oyna mükemmel mükemmel. Aşığım bu oyuna yaow.

Battle field serisine bakabilirsiniz

Bir de Warzone da bakabilirsiniz. Sanki aynı şeydi ama ücretsiz görünüyordu

BF1 oyna mükemmel mükemmel. Aşığım bu oyuna yaow.

BF1 ilk çıktığı zaman yanlış hatırlamıyorsam 2016 da almıştım. Online pek oyuncu kalmadı diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…