Call of Duty Modern Warfare 2 alınır mı

Makaleler
2
Merhaba. Normalde 1899 TL olan Call of Duty Battle.net de 900 TL'ye düşmüş durumda ve ben de uzun zamandır Call of Duty istiyordum fakat oyun hakkında merak ettiğim şeyler vardı. Optimizasyonu nasıl ve aktif olarak kaç yıl daha oynanır ve fiyatına sizce değer mi?

Ben hikayesini oynamıştım. Müthiş bir oyun Online bilmiyorum ama hikayesi çok güzel. 2 yıl oynanmaz ama hikayesini ben 1 günde bitirmiştim. çok sürükleyici olduğundan dolayı 1 günde bitti

Ben hikayesini oynamıştım. Müthiş bir oyun Online bilmiyorum ama hikayesi çok güzel. 2 yıl oynanmaz ama hikayesini ben 1 günde bitirmiştim. Çok sürükleyici olduğundan dolayı 1 günde bitti.

Optimizasyon kısmında bir sorun yaşadınız mı peki çünkü Warzone da ben cok yasadım oynanmaz haldeydı oyun bıle bulmuyordu bozuk gıbı bir şey Warzone.

Optimizasyon kısmında bir sorun yaşadınız mı peki çünkü Warzone da ben cok yasadım oynanmaz haldeydı oyun bıle bulmuyordu bozuk gıbı bir şey Warzone.

Ben çok önce oynamıştım bir sıkıntı yok gibiydi 2-3 kez bitirdim ben çok da hatırlamıyorum ama. İnternettede bişey yazmıyor ama büyük ihtimal yoktu

Ben çok önce oynamıştım bir sıkıntı yok gibiydi 2-3 kez bitirdim ben çok da hatırlamıyorum ama. İnternettede bir şey yazmıyor ama büyük ihtimal yoktu.

He emin olamadıysan 900 TL'ye daha güzel bir oyun alabilirsin.

Ben çok önce oynamıştım bir sıkıntı yok gibiydi 2-3 kez bitirdim ben çok da hatırlamıyorum ama. İnternettede bir şey yazmıyor ama büyük ihtimal yoktu.

He emin olamadıysan 900 TL'ye daha güzel bir oyun alabilirsin.

Emin olamamaktan değil ya zaten çoğu istediğim oyunu ya denedim ya oynadım CoD multiplayer cok istiyordum sadece zaten bu aralar çok oyun oynamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı