Call of Duty Modern Warfare 2 Multiplayer'daki oyuncu aimbot mu kullanıyor?

Yer
China
Herkese merhaba. Aşağıya dün rastgele oynadığım bir maçın kesitini bırakıyorum. Beni vuran oyuncunun undetectable hack kullandığından şüphelendiğim için bu konuyu açarak oyunda fazla saati/tecrübesi olan arakdaşlara sormak istedim.

Killcam'de görebileceğiniz gibi oyuncu kamerayı çevirir çevirmez bana kilitleniyor hiç bir şekilde hedeften şaşmadan. Videoyu yavaşlatarak izlediğiniz zaman belki daha belli bir şekilde fark edilebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizce bu oyuncu çok iyi ve hedefe kitilenip hedeften şaşmıyor mu yoksa bu aimbot mu?

Hocam o zaman gamepadden oynayanlar için zor olur bence çapraz oyun modu dereceli maçlarda kapatılsın bu daha iyi bir yöntem
Güzel bir düşünce. Ben sanırım casual modta oynuyorum. Çok bir bilgim yok açıkçası, eğlenmeye ve silah kasmaya bakıyorum. Ama pat diye vurulunca anlam veremeyip biraz sinirlendim. 😄

Aynı şey biz konsol oyuncuları için de geçerli hocam. Adam sniper ile tanrı gibi oynuyor. Bizim analoğu çevirmemiz yavaş kalıyor mesela. Bunun gibi durumlarda dediğim gibi cross-play modunu kapatmak tek çare.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben ve arkadaşım birlikte oynuyoruz. O Xbox Series X üzerinden oynuyor. Bana söylediğine göre klavye ve fare ile daha rahat oynanıyormuş konsolda. Bu durumda sniper kullanırken konsol üzerinde klavye ve fareye geçerseniz PC'deki gibi akıcı bir deneyim elde etmez misiniz sniper kullanırken?

Güzel bir düşünce. Ben sanırım casual modta oynuyorum. Çok bir bilgim yok açıkçası, eğlenmeye ve silah kasmaya bakıyorum. Ama pat diye vurulunca anlam veremeyip biraz sinirlendim. 😄

Ben ve arkadaşım birlikte oynuyoruz. O Xbox Series X üzerinden oynuyor. Bana söylediğine göre klavye ve fare ile daha rahat oynanıyormuş konsolda. Bu durumda sniper kullanırken konsol üzerinde klavye ve fareye geçerseniz PC'deki gibi akıcı bir deneyim elde etmez misiniz sniper kullanırken?
Ben çok denemedim fakat konsolda gamepad ile oynamak daha zevkli oluyor. Ben çoğu zaman çapraz platform özelliğini kapattığım için gerek duymuyorum.

Hocam en basitinden hardcore oyuncu örneği:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı