Arkadaşımla 2 kişilik görevleri vesaire yapmak için en ucuz şekilde nereden alabileceğimize bakıyoruz. Ben de Steam'de var ancak arkadaşımda yok ve haliyle bu oyuna 20 dolar vermek istemediğinden başka bir yerden bakıyoruz ancak ben bulamadım, var mı daha ucuz şekilde bu oyunu alabileceği bir yer?
Arkadaşımla 2 kişilik görevleri vesaire yapmak için en ucuz şekilde nereden alabileceğimize bakıyoruz. Ben de Steam'de var ancak arkadaşımda yok ve haliyle bu oyuna 20 dolar vermek istemediğinden başka bir yerden bakıyoruz ancak ben bulamadım, var mı daha ucuz şekilde bu oyunu alabileceği bir yer?
Hocam dijital olanların hepsi dolar bazında satılıyor. 40-50 TL'ye satılanlar çalıntı hesap oldukları için aklıma CD-ROM geldi ve bunu bulabildim. Alabiliyorsanız alın uygun fiyatlı böylesi zor bulunur bu arada
The most-anticipated game of the year and the sequel to the best-selling first-person action game of all time, Modern Warfare 2 continues the gripping and heart-racing action as players face off against a new threat dedicated to bringing the world to the brink of collapse.
store.steampowered.com
Yani bunu mu istiyorsunuz? 2009 olarak bu çıkıyor. Ama baktığımda fiyatlar hiç iç açıcı değil. Fiyatları 49TL gibiydi bu serinin.
2007 için soruyorsanız şöyle birşey buldum PC üzerinden oynayabileceğiniz. Microsoft Store masaüstü uygulamasını açarak istediğiniz oyunu aratın bulabiliyorsanız PC üzerinde oynayabiliyorsunuzdur.
One of the most critically-acclaimed games in history, Call of Duty® 4: Modern Warfare® is back, remastered in true high-definition, featuring improved textures, physically based rendering, high-dynamic range lighting and much more for a new generation.
www.microsoft.com
Nacizane tavsiyem indirim beklemeniz yönünde. İyi forumlar.