Call of Duty Modern Warfare (2009) en ucuz nereden alınabilir?

Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
Arkadaşımla 2 kişilik görevleri vesaire yapmak için en ucuz şekilde nereden alabileceğimize bakıyoruz. Ben de Steam'de var ancak arkadaşımda yok ve haliyle bu oyuna 20 dolar vermek istemediğinden başka bir yerden bakıyoruz ancak ben bulamadım, var mı daha ucuz şekilde bu oyunu alabileceği bir yer?

Arkadaşımla 2 kişilik görevleri vesaire yapmak için en ucuz şekilde nereden alabileceğimize bakıyoruz. Ben de Steam'de var ancak arkadaşımda yok ve haliyle bu oyuna 20 dolar vermek istemediğinden başka bir yerden bakıyoruz ancak ben bulamadım, var mı daha ucuz şekilde bu oyunu alabileceği bir yer?

Microsoft Store de 39 TL'ye 2011 versiyonu satılıyor hocam ister misiniz bilmem ama yine de bilgi vereyim dedim.

Dijital olarak yok mu hocam?

Hocam dijital olanların hepsi dolar bazında satılıyor. 40-50 TL'ye satılanlar çalıntı hesap oldukları için aklıma CD-ROM geldi ve bunu bulabildim. Alabiliyorsanız alın uygun fiyatlı böylesi zor bulunur bu arada

Yani bunu mu istiyorsunuz? 2009 olarak bu çıkıyor. Ama baktığımda fiyatlar hiç iç açıcı değil. Fiyatları 49TL gibiydi bu serinin.

2007 için soruyorsanız şöyle birşey buldum PC üzerinden oynayabileceğiniz. Microsoft Store masaüstü uygulamasını açarak istediğiniz oyunu aratın bulabiliyorsanız PC üzerinde oynayabiliyorsunuzdur.

1721920229544.png

Nacizane tavsiyem indirim beklemeniz yönünde. İyi forumlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı