Xbox Call of Duty Modern Warfare 3 hikaye modu ile mi gelir?

Gelir hocam Nitro alınca veriyor 1 ayda yeterlidir.

Yanlış olmasın pek bilmyiorum ama Nitro alınca verir tam bilmiyorum Nitro nedir ne değildir.

Şu şekil yazıyor.

Tamam o zaman Nitro Boost alayım.

Hocam Nitro boostmu alayım Nitro basicmi.

Hocam kusura bakmayın ama hiç anlamıyorum bir internetten araştırın tek bildiğim kampanyanın 30 Temmuz'da biteceği nedir ne değildir bir araştırın isterseniz kusura bakmayın yardımcı olamadıysam.

Hocam bende CoD oynamak istiyorum ama Game Pass kataloğunda hiç CoD oyunu gözükmüyor. Acaba PC için olan versiyonda CoD var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Xbox resmi olarak YouTube'da paylaştı oyun yarın sürpriz olarak gelecek. Xboxsun bir anda CoD Modern Warfare 3'ü paylaşmasının sebebi aktiflik kazanmak ve daha fazla satmak için galiba.

Hocam bende CoD oynamak istiyorum ama Game Pass kataloğunda hiç CoD oyunu gözükmüyor. Acaba PC için olan versiyonda CoD var mı?

Çünkü Game Pass'te herhangi bir Call of Duty oyunu bugüne kadar olmadı. İlk kez yarın gelecek MWIII

Her şey olacak zombi de dahil. Sadece hikaye olsaydı bu kadar hype olmazdı.

Microsoft bu satımı almasıyla birlikte Game Pass'i canlandırmayı düşünüyor. Sadece hikayeli modu getirirlerse hata yaparlar.

Çünkü Game Pass'te herhangi bir Call of Duty oyunu bugüne kadar olmadı. İlk kez yarın gelecek mwııı.

Hocam ayrıca hem CoD oynarım bir de FC24'te oynanabilir 104TL'ye alınabilecek en iyi şey + 3aylık Nitro'da veriyor Xbox diye biliyorum.

Büyük ihtimalle yarın saat 19.00 da Xbox Game Pass'e oyun gelecek.
Sebebi ise sezon 19.00 da bitiyor son olarak ise CoD her zaman 19.00 Update getiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…