Call of Duty Modern Warfare II (2022) alınır mı?

karagul00

Centipat
Bu şekilde oynarsanız hikayelerden koparsınız. Call of Duty oyunları çıkış yılına göre oynanmaz, seriye göre oynanır.

Call of Duty'de en bilinen temel seriler Black Ops ve Modern Warfare'dir.

Black Ops:
Call of Duty Black Ops (2010)
Call of Duty Black Ops Cold War (2020)
Call of Duty Black Ops 2 (2012)

Bu sırayla oynarsanız oyunun kendi zaman diliminde hikayeden kopmazsınız.

Diğer Black Ops 3'ün hikayesi çok başka bir konuyu anlatıyor o yüzden önceki oyunlarla bir bağlantısı yok. Black Ops 4'ün ise direkt hikayesi yok, onu pas geçin.

Not: Black Ops serisine başlamadan önce World at War oyununu da oynayabilirsiniz, bazı karakterleri önceden tanımış olursunuz bu sayede.

Modern Warfare:
Call of Duty Modern Warfare (2007)
Call of Duty Modern Warfare 2 (2009)
Call of Duty Modern Warfare 3 (2011)

Modern Warfare serisinin bir de reboot hali var. Hikayesi farklı bir konuyu anlatıyor ancak karakterler aynı, bu nedenle karakterleri tanımak için ilk çıkan seriyi oynayın.

Call of Duty Modern Warfare (2019)
Call of Duty Modern Warfare II (2022)
Call of Duty Modern Warfare III (2023)

Modern Warfare III oyununu şahsen pek oynamanızı tavsiye etmiyorum, batırdıkları bir oyundan bir tanesi. Hikayesi çok kötü ve doğru düzgün hiçbir şeyi anlatmıyor bile. Pas geçebilirsiniz.

Diğer saymadığım oyunlar ise kendi başlarında hikaye anlatan oyunlar, diğer oyunlarla pek bağlantıları olmayan tekil oyunlar. Vakit buldukça onları da oynarsınız ancak oynamanız gereken temel oyunlar Black Ops ve Modern Warfare serisi.

Hocam bilginiz vardır diye düşünerekten konu dışı bir şey sormak istiyorum,
Call of Duty Modern Warfare II (2022) alınır mı? Multiplayer'ı için almak istiyorum 27 dolara düşmüş Steam'de. Oyunucusu var mı, sunucu problemi var mı?

CoD MP oynamak istiyorsan Xbox Game Pass al orada var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı