Call of Duty Modern Warfare masaüstüne atma sorunu

Countless Skies

Kilopat
Katılım
25 Ocak 2012
Mesajlar
1.353
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Son 2-3 gündür Modern Warfare multiplayer oynarken bir anda masaüstüne atıyor ama oyun kapanmıyor hala aşağıda açık görünüyor oyun, simgeye tıklayıp tekrar girebiliyorum ama tam savaşın ortasında bir anda masaüstüne atınca sinir bozucu oluyor. Oyunu yaklaşık 3 aydır falan oynuyorum önceden olmuyordu son 2-3 gündür oluyor dediğim gibi. 3 gün önce falan Norton 360 yükledim bilgisayara, onu yükledikten sonra olmaya başladı gibi geldi ama emin de değilim Norton ile alakası var mı. Önceden Kaspersky kullanıyordum o zaman öyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Nasıl çözebilirim acaba? Sistemde her şey güncel, oyun dosyalarını doğrulama da yaptım. İnternetten başka çözüm yolları buldum onları da denedim ama hiçbiri işe yaramadı.
 
Son düzenleme:
Yakın zamanda ekran kartının sürücüsünü güncelledin mi? Güncellediysen eski sürüme dönmeyi deneyebilirsin.

Hayır güncellemedim. Sorun olmaya başladıktan sonra belki düzelir umuduyla yeni sürücüyü yükledim hatta ama değişen bir şey olmadı.
Arkadaşlar sorun hala düzelmedi. Bir çözümü olan yok mudur? Cidden çok sinir bozucu olmaya başladı bu problem. Bir de şöyle bir şey fark ettim: Bilgisayarda tam ekran modundayken mesela Youtube'da tam ekran video izlerken arada başlat menüsü 1 saniyeden daha kısa bir süreliğine görünür oluyor sonra kayboluyor. Büyük ihtimalle oyundan atması da bununla alakalı. İşte tam o başlat menüsü görünür olduğunda masaüstüne atıyor diye tahmin ediyorum. Bu problem son zamanlarda olmaya başladı bu arada. Eskiden böyle bir şey yoktu bilgisayarımda.
 
Son düzenleme:
Hayır güncellemedim. Sorun olmaya başladıktan sonra belki düzelir umuduyla yeni sürücüyü yükledim hatta ama değişen bir şey olmadı.
Arkadaşlar sorun hala düzelmedi. Bir çözümü olan yok mudur? Cidden çok sinir bozucu olmaya başladı bu problem. Bir de şöyle bir şey fark ettim: Bilgisayarda tam ekran modundayken mesela YouTube'da tam ekran video izlerken arada başlat menüsü 1 saniyeden daha kısa bir süreliğine görünür oluyor sonra kayboluyor. Büyük ihtimalle oyundan atması da bununla alakalı. İşte tam o başlat menüsü görünür olduğunda masaüstüne atıyor diye tahmin ediyorum. Bu problem son zamanlarda olmaya başladı bu arada. Eskiden böyle bir şey yoktu bilgisayarımda.

Sorunu çözdün mü? Aynı şekil devam ediyor bende.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı