Call of Duty: Modern Warfare Reboot Geliyor!

Şu oyunun, özellikle de Modern Warfare serisinin sevenleri kadar yapmacık bir kitle yok, Call of Duty oyunları arasından hiçbiri ağlanacak bir senaryo ile karşımıza çıkmadı, geneli basit senaryolardı sadece plot twistle bitti hepsi o. Ufakken oynadığımız oyunlar diye mi abartılıyor bilmiyorum ama bu oyunlar çok abartılıyor, vuruş hissiyatının bile olmadığı oyunlardı bu oyunlar, tamam eskiydi ancak müthiş olarak sayabileceğim oyunlar değildiler. Eminim kimse Ghost öldü diye ağlamamış veya kendini yerlere atmamıştır, kısacası overrated.
Modern Warfare serisi ve basit senaryomu ? Zamanında satış rekorları kıran bu seriyi baya bir gömmüşsün.Ayrıca vuruş hissiyati de zamanına göre gayet iyiydi.

Modern Warfare serisi ve basit senaryomu ? Zamanında satış rekorları kıran bu seriyi baya bir gömmüşsün.Ayrıca vuruş hissiyati de zamanına göre gayet iyiydi.

Gömülecek, gömülmesi gereken bir yapım bu, hala neden bu kadar önem arz ettiğini anlamıyorum, her dost sandığımız karakter bizi arkamızdan vurduğunda senaryo ve hikaye mükemmel oluyorsa, Mafia 3 de mükemmel bir oyun sayılmalı, ama öyle değil, siz öyle sanıyorsunuz orası ayrı, arkadaşımın yoğun isteği üzerine CoD:Ghosts oynamayı denediğimde gözlerim kanadı, shooter oyunu mu yoksa yürüme simülasyonu mu oynadığımı bir süre düşündürttü bana, zira karşımdaki düşmanın ölüp ölmediğini anlamak için dibine gidip cesedine tekme atmam gerekiyordu, vuruş hissiyatı Far Cry 5'den bile daha ölüydü ama siz bilirsiniz tabii "Ghost öldü abiii hikayeye bakkk"...

Kötünün yanında iyiyi savunup kötüye söz söylemek fanboyluksa bana fark etmez, Battlefield fanboyu diyebilirsiniz ancak Battlefield'ın verdiği savaş hissini tüm Call of Duty serüveni veremez, veremiyor.

Gömülecek, gömülmesi gereken bir yapım bu, hala neden bu kadar önem arz ettiğini anlamıyorum, her dost sandığımız karakter bizi arkamızdan vurduğunda senaryo ve hikaye mükemmel oluyorsa, Mafia 3 de mükemmel bir oyun sayılmalı, ama öyle değil, siz öyle sanıyorsunuz orası ayrı, arkadaşımın yoğun isteği üzerine CoD:Ghosts oynamayı denediğimde gözlerim kanadı, shooter oyunu mu yoksa yürüme simülasyonu mu oynadığımı bir süre düşündürttü bana, zira karşımdaki düşmanın ölüp ölmediğini anlamak için dibine gidip cesedine tekme atmam gerekiyordu, vuruş hissiyatı Far Cry 5'den bile daha ölüydü ama siz bilirsiniz tabii "Ghost öldü abiii hikayeye bakkk"...

Kötünün yanında iyiyi savunup kötüye söz söylemek fanboyluksa bana fark etmez, Battlefield fanboyu diyebilirsiniz ancak Battlefield'ın verdiği savaş hissini tüm Call of Duty serüveni veremez, veremiyor.
Dostum Modern Warfare yeni oyununun fragmanı geçen hafta yüklendi ve şuan 27 milyondan fazla izlenmesi var.Gömülmesi gereken bir yapımın nasıl bu kadar heyecanla yeni oyununu insanlar yıllardır bekliyor.Ben sana Battlefield fanboyusun demedim zaten,sadece bu seriye çok ön yargıyla baktığını düşünüyorum.Ayrıca bu seriyi oynadığını düşünmüyorum.Eğer oynadıysan lütfen Modern Warfare 4,2 ve 3' ü yeniden bi göz geçirmeni istiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı