Çözüldü Call of Duty Modern Warfare Remastered "Fatal Error" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Talha of Bartın

Hectopat
Daha fazla  
Bir arkadaş konu açmış ama önerilen video yayından kalkmış. Bir sorun yoktu Cuma'dan önce, kapattım geldim girdim biraz oynadım, biraz film izledim bir daha gireyim dedim The Bog adlı göreve girerken aşağıdaki hatayı aldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• resim_2023-05-26_180743776.png
    resim_2023-05-26_180743776.png
    40,4 KB · Görüntüleme: 719
Çözüm
Buradaki işlemi uyguladınız mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yine aynı yöntemi uygulayarak başka birisi çözmüş burada.

"Options - Graphics - Advanced Video kısmında aşağıda yazdığım seçenekleri Kapalı konumuna getirin.
Shader Preload ve Shader Preload During Cinematics"

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

"Options - Graphics - Advanced Video kısmında aşağıda yazdığım seçenekleri Kapalı konumuna getirin.

Çözüm

Bu ayarların kapattığı sanırım sinematikte ki brifingler herhalde. Kapatınca göremedim çünkü görüntüleri sadece altyazı geçti.

Bu ayarların kapattığı sanırım sinematikte ki brifingler herhalde. Kapatınca göremedim çünkü görüntüleri sadece altyazı geçti.
Bu arada düzeldi teşekkür ederim.

Oldu değil mi? Çok bilgim yok insanlara yardım etmek yardım almak için çok faydalı bir forum. Ayrıca bu ayarlar geçişlerdeki sinematikleri mi kapatıyor acaba bilginiz varsa çok müteşekkir olurum.
Çok bir bilgim yok ama bildiğim kadarıyla shader gölgelendirme ile alakalı. Sinematiklere bir zararı olacağını düşünmüyorum hocam.

Şimdi biraz internetten araştırdım ve oyun içinde gecikmeyi azaltmak için RAM'a yük bindirerek ön yükleme yapıyor. Yani sinematikleri etkilemiyor herhalde hocam.

Çok bir bilgim yok ama bildiğim kadarıyla shader gölgelendirme ile alakalı. Sinematiklere bir zararı olacağını düşünmüyorum hocam.
Tamam teşekkür ederim. Demek ki bir kereliğine sinematik kayboldu herhalde. Neyse oyunuma devam edeyim. Gerçekten çok güzel olmuş remastered. Biraz da indirimli olsa güzel olacak da cabası diyelim artık. Hayırlı forumlar.

Merhaba bende de aynı hata var fakat daha ana menüye dahi geçmeden bu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim bir fikri olan var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı