Call of Duty MW 2 reboot alınır mı?

Canxc

Centipat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler dilerim, Xbox'da MW 2 800 lira az çok YouTube'dan bakmıştım. Online modu falan da var galiba hem hikayeyi hem de Online modu için almayı düşünüyorum alınır mı? Değer mi?

Online için alacaksanız Black Ops 7I bekleyin bence.

Hocam pahalıya cikacakki he derseniz Xbox'dan alin diye aşırı bekletirler düzgün indirim için bence.

Modern Warfare 2 de Online mod yok mu Co-op ile aynı değil mi Online?

Online var hocam ama yeni CoD oyunu çıkınca eskisinin oyuncu sayısı azalıyor bayağı. Bir de Spec Ops modları oluyor hocam ama onlardanda tek başınıza zevk almazsınız en az 1 veya 2 arkadaşınız olması lazım.

Online var hocam ama yeni CoD oyunu çıkınca eskisinin oyuncu sayısı azalıyor bayağı. Bir de Spec Ops modları oluyor hocam ama onlardanda tek başınıza zevk almazsınız en az 1 veya 2 arkadaşınız olması lazım.

Yani yurt disindakiler çok rahat bir şekilde yeni çıkan şeyleri alıyorlar ama hocam yani benim de maddi durumum o kadar iyi değil Max CoD oyununa 1K verebilirim ondan alayim dedim.

PS5 icin almayi düşünüyorum ben. 1K ya düşmüş. Oyuncu sayisi yine vardir diye düşünüyorum. Yeni oyunlar da 4 k zaten bende veremem o kadar bir oyuna.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı