Call of Duty MW 2019 crash veriyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Process Monitor Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1hq_1ehSZp3cYAXppRA15Ypf1w2tTLkn2/view?usp=drive_link
RAM
16 GB 3200MHz
Ekran kartı
RX Radeon 6600
Anakart
Asrock
İşlemci
Ryzen 5 5500
Merhaba arkadaşlar. Ben Call of Duty MW 2019 oyununu indirdim. Sorunsuz sualsiz çalıştırdım oyuna büyük hevesle başladım. Oyunu başlattıktan 2 dakika sonra oyun hiçbir mesaj bildirim falan vermeden crash veriyor. Yani kapanıyor. Process Monitor'den de baktım. Anlayan arkadaşlar inceleyebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ben Call of Duty MW 2019 oyununu indirdim. Sorunsuz sualsiz çalıştırdım oyuna büyük hevesle başladım. Oyunu başlattıktan 2 dakika sonra oyun hiçbir mesaj bildirim falan vermeden crash veriyor. Yani kapanıyor. Process Monitor'den de baktım. Anlayan arkadaşlar inceleyebilir mi?

Tarama yapın düzeliyor oyun çoğu zaman eksik dosya indiriyor indirme sırasında kapanama durumu olursa vs.

Oyunu nereden aldıysanız dosyaları doğrula yapın bence düzelir. Böyle crashler o yüzden oluyor. Bende çok ekmeğini yedim dosyaları doğrulanın😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı